Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Epson Stylus D68

Zobraziť katalóg
Epson Stylus D68
Atramentová tlačiareň A4, USB
Kód:  PE026 Produktové číslo:  C11C616021CC Stránky výrobcu

Epson Stylus D68

Cenovo atraktívny tlačiareň je ideálna pre použitie v domácnosti a malé kancelárie.Vďaka samostatným zásobníkům atramentu maximálne znižuje náklady na jej prevádzku tým, že v prípade vyčerpania vymeníte len vyčerpanú farbu.Vo svojej triede dosahuje vynikajúceho rozlíšenie aj veľmi rýchleho tlače až 17 stránok za minútu.Tlač fotografií je realistický vďaka atramentu Epson DURABrite Ultra, ktorý využíva pigmentová farbivá.Ta sú vode vzdorný, nevpíjí sa a zostávajú na povrchu, čo sa prejaví na výslednom výtlačku dobrým kontrastom i ostrosťou fotografie.Atramenty DURABrite sa nerozmazávají vďaka špeciálnemu pryskyřičnému povlaku, ktorý farbu chráni.Samozrejmosťou je bezokrajová tlač fotografií až do formátu A4.Pre jednoduchú úpravu a následný tlač Vám pomôže software od firmy EPSON dodávaný spolu s tlačiarňou.Pripojenie k počítaču je riešené pomocou USB portu.

Parametre a špecifikácie:


Technológia tlače:
Epson pokročilá MikroPiezo technológie

Rozlíšenie tlače:

Max.5760 x 1440 dpi (na vhodných médiách)

Rýchlosť tlače:
Černobílý text A4:až 17 strán za minútu
Farebný text A4:až 9 strán za minútu
Fotografie10x15 cm:173 sekúnd

Formáty papiera:
No.10, DL, Legal, A4, B5, A5, 130 x 180 mm, C6, 100 x 150 mm, Letter

Rozhranie:
USB 1.1

Spotreba:
11 W

Rozmery tlačiarne:
447 x 240 x 195 mm

Hmotnosť:
4 kg

Poznámka:Dátový kábel nie je súčasťou balenia, nutné zakúpiť osobitne.

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Epson Stylus D68
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Stylus D68. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Stylus D68. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Stylus D68. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson Stylus D68.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií