Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Epson WorkForce Pro WF-3620DWF

Zobraziť katalóg
Epson WorkForce Pro WF-3620DWF
4,6 46 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax, 19 strán za minútu čiernobielo ISO, 10 strán za minútu farebne ISO, 4800 x 2400 dpi, zásobník na 250 listov, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PE020u25 Produktové číslo:  C11CD19302 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson WorkForce Pro WF-3620DWF

Táto podniková tlačiareň s rozhraním WiFi a Ethernet je perfektným riešením na zvýšenie produktivity kancelárie a súčasné zníženie nákladov na tlač. Ponúka tlač v profesionálnej kvalite rýchlosťou až 19 strán za minútu, zásobník papiera s predným plnením a 6,8 cm dotykovou obrazovku. Využíva tiež čierny atrament XXL s vysokou výťažnosťou, ktorý umožňuje vytlačiť približne 2 200 strán.


vypnuté
 Epson WorkForce Pro WF-3620DWF

Tlačiareň 4 v 1 formátu A4 na obojstrannú tlač

Tento model je vybavený automatickým podávačom papiera na 35 listov a ponúka obojstrannú tlač, skenovanie, kopírovanie aj faxovanie. Vyznačuje sa nielen zásobníkom papiera s predným plnením, ale aj zadnými dráhami pre špeciálny papier. Môžete preto tlačiť na hrubšie papiere, obálky alebo štítky. Táto tlačiareň tak vždy vyhovie potrebám vašej firmy.


Nová tlačová hlava

Zárukou vlastností, ktorými sa spoločnosť Epson preslávila - teda špičkovej kvality a odolnosti tlače aj pri vysokých rýchlostiach tlače v kanceláriách, pri firemnom alebo priemyselnom využití - je najpokročilejšia technológia tlačovej hlavy od spoločnosti Epson známa ako PrecisionCore.

vypnuté
 Epson WorkForce Pro WF-3620DWF

Mobilná tlač

Služba Epson Connect umožňuje tlač dôležitých kancelárskych dokumentov priamo z inteligentných telefónov a tabletov. Môžete tiež tlačiť z ľubovoľného miesta na svete jednoduchým odoslaním súborov e-mailom priamo do tlačiarne a ukladať naskenované dokumenty priamo do cloudových služieb. Táto tlačiareň je navyše kompatibilná so službami Google Cloud Print a Apple AirPrint. Funkcia WiFi Direct zaisťuje mimoriadnu všestrannosť a umožňuje jednoduchú tlač priamo z bezdrôtových zariadení bez nutnosti použitia bezdrôtového smerovača.


vypnuté
 Epson WorkForce Pro WF-3620DWF

Odolný atrament

Atrament Epson DURABrite Ultra Ink je perfektný na tlač firemných dokumentov v laserovej kvalite. Vytlačené dokumenty sú odolné voči vode, rozmazaniu a zvýrazňovačom a vďaka rýchleschnúcemu atramentu sa skvele hodia na obojstrannú tlač. Vysokokapacitné samostatné zásobníky atramentu sú dostupné vo veľkostiach 27XXL, 27XL a štandardných veľkostiach.


Kľúčové vlastnosti

  • Obojstranná tlač, kopírovanie, skenovanie a fax
  • Profesionálna kvalita tlače s rýchlosťou 19 str./min.
  • Pripojenie cez WiFi, WiFi Direct a Ethernet
  • Kapacita zásobníka papiera 250 listov
  • Tlačte a skenujte slobodne odkiaľkoľvek
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
19 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
19 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
10 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
20 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
125 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
243 mm Hotovo!
Hĺbka
417 mm Hotovo!
Šírka
449 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Má někdo zkušenosti s používáním alternativních náplní namísto originálních? Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li tiskárna umí potisk CD/DVD. Popřípadě, zda-li můžete doporučit tiskárnu, která to umí a také, která umí kvalitně vytisknout fotografie.7 Cena cca do 3,5tis S pozdravem

dobrý den , kupoval jsem ji 15.10 2016 , byl jsem plně spokojen , dnes mi bohužel přestala fungovat a při zapnutí se stále vypíná a zapíná , při jakékoliv úloze zamrzne a vypne , co s tím mám prosím dělat ??? Děkuji za odpověď

Dobrý den , kupoval jsem ji 15.10 2016 , byl jsem plně spokojen , dnes mi bohužel přestala fungovat a při zapnutí se stále vypíná a zapíná , při jakékoliv úloze zamrzne a vypne , co s tím mám prosím dělat ??? Děkuji za odpověď

Dobrý den, jaký USB kabel si mám pořídit k propojení tiskárny s notebookem? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, pri tomto tovare je uvedená doprava zdarma, no pri objednávke je cena za dopravu s dobierkou 6,25EUR. Chcem vedieť či je doprava spoplatnená alebo nie.

Dobrý den, je tiskárna prosím kompatibilní pro tisk i scan s MacBook Air?

Dobrý den má tato tiskárna český jazyk ?

Dobrý den, funguje v této tiskárně i neznačkový inkoust? V hodnocení zákazníků jsou dvě zcela odlišné zkušenosti. Je třeba objednat ještě nějaký kabel nebo je součástí výrobku? Děkuji.

, dnes mi bol doručený toner do atramentovej tlačiarne EPSON WF3620. Myslela som si , že je to veľká kazeta, ktorá nahradí aj tie farebné kazety. No zistila som, že som sa mýlila. Nepotrebujem tlačiť farebne. Čo mám spraviť, aby mi tlačila iba čierna farba a ignorovala , že mi chýba farba vo farebnej kazete? Ďakujem za info Práznovská

Diskusia a poradňa k Epson WorkForce Pro WF-3620DWF
Príslušenstvo pre Epson WorkForce Pro WF-3620DWF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce Pro WF-3620DWF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Workforce Pro WF-3620DWF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Workforce Pro WF-3620DWF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson WorkForce Pro WF-3620DWF.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií