Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Epson WorkForce Pro WF-8510DWF

Zobraziť katalóg
Epson WorkForce Pro WF-8510DWF
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A3 + tlačiareň/skener/kopírka/fax, až 34 strán za minútu čiernobielo, až 34 strán za minútu farebne, 4800x1200 dpi, duplex, USB, LAN, WiFi
Kód:  PE126b1a Produktové číslo:  C11CD44301 Stránky výrobcu
Epson WorkForce Pro WF-8510DWF Predaj skončil

Epson WorkForce Pro WF-8510DWF

Tlačiareň WorkForce Pro WF-8510DWF je skvelým riešením pre malé a stredné podniky, ktoré chcú znížiť svoje náklady na tlač a dopad na životné prostredie. Ponúka vynikajúce tlačové vlastnosti, ako je vysoké rozlíšenie, rýchla obojstranná tlač a skvelá konektivita s okolitým prostredím. Okrem tlače však dokáže aj skenovať vo vysokom rozlíšení, kopírovať a odosielať faxy. K sieti je možné pripojiť sa pomocou klasického ethernetu alebo Wi-Fi. Tlačiareň využíva atramentové kazety DURABrite Pro, ktoré sa vyznačujú vysokou výťažnosťou a jednoduchou výmenou. Tieto vysokokapacitné zásobníky vydržia až 5000 strán čiernobielej tlače a 4000 strán farebnej tlače. S touto efektívnou tlačiarňou zamedzíte prestojom na pracovisku, keďže vaši kolegovia už nebudú musieť dlho čakať na vytlačenie dokumentov.

Ekologická prevádzka tlačiarne je zabezpečená vďaka tomu, že neprodukuje teplo a spotrebuje tak až o 80 % menej energie ako bežné laserové tlačiarne. Vysoká výťažnosť atramentových kaziet zase znižuje náklady na prevádzku. K tlačiarni je možné pripojiť zásobníky na papier, čím možno dosiahnuť maximálnu kapacitu až 1831 listov. Konštantnú kvalitu výtlačkov zaisťuje technológia PrecisionCore, vďaka ktorej budú vašu kanceláriu opúšťať dokonale reprezentatívne dokumenty. Nechýba ani zásobník na papier formátu A3+ a schopnosť tlače na obálky, štítky aj silnejší kartón. Tlačiareň disponuje 12,7 cm dotykovým displejom s intuitívnym ovládaním, takže ju dokáže ovládať naozaj každý a bez zdĺhavého študovania manuálu.

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nevíte, kolik tiskárna nechává okraje?

Podporuje formát papíru A3 také scanner této multifunkce?

dobry den jake jspu potreba do teto tiskarny naplne,?

Zvládne tisk na čtvrtky, tedy papír s gramáží cca 220 g/m2?

Dobrý den, je možné k této tiskárně dokoupit další zásobník na papíry a případně jaká je jeho cena? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Epson WorkForce Pro WF-8510DWF
Príslušenstvo pre Epson WorkForce Pro WF-8510DWF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson WorkForce Pro WF-8510DWF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson WorkForce Pro WF-8510DWF.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií