Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

ESET Family Security Pack pre 4 zariadenia na 18 mesiacov SK

Zobraziť katalóg
ESET Family Security Pack pre 4 zariadenia na 18 mesiacov SK
5 1 hodnotení
Bezpečnostný softvér – rodinné balenie, obsahuje ESET Smart Security (antivírus, antispyware, firewall, antispam) a ESET Mobile Security, slovenská verzia
Kód:  WZ526a23c Produktové číslo:  ESETFSP4_18_box Stránky výrobcu
ESET Family Security Pack pre 4 zariadenia na 18 mesiacov SK Predaj skončil

ESET Family Security Pack pre 4 zariadenia na 18 mesiacov SK

Ochrana online platieb
 

Online platby

Nakupujete online alebo používate internetové bankovníctvo? Použite náš bezpečný prehliadač - ktorý šifruje heslá a údaje z kreditnej karty – aby boli vaše peniaze v bezpečí.

Vyhledání ztraceného zařízení
 

Anti-Theft

Máte strach zo straty počítača? Sledujte a nájdite stratený notebook alebo kontaktujte nálezcu vďaka Anti-Theft modulu.

Personální firewall
 

Firewall

Pripájate sa na cestách na verejné Wi-Fi siete? Náš Personálny firewall ochráni vaše súkromné dáta, nech sa pripojíte kdekoľvek.

Máte doma viac počítačov?

S ESET Family Security Pack v slovenskej verzii môžete byť bez starostí. Zakúpením zvýhodneného balíka komplexnej ochrany získate 4 licencie na 18 mesiacov s možnosťou inštalácie na ľubovoľné zariadenie. Tým sa myslí PC, notebook s operačným systémom Windows, Linux alebo Mac alebo tablet a inteligentný mobilný telefón so systémom Android. Mix zariadení môže byť ľubovoľný do štyroch zariadení.

Ochrana proti botnetu

Ide o ďalšiu vrstvu ochrany (na sieťovej úrovni), ktorá odhaľuje možné hrozby. Kontroluje odchádzajúcu sieťovú komunikáciu na prítomnosť známych vzorcov správania a porovnáva ich s blacklistom známych hrozieb.

Všetky zachytené škodlivé komunikácie sú zablokované a používateľ je na ne upozornený. V praxi potom zabraňuje infekcii počítača botnet malwarom, ktorý sa snaží zariadenie zapojiť do tzv. botnetu, ktorý môže vykonávať rôzne škodlivé operácie od šírenia spamu po DDoS útoky.

Botnety
 

Pokročilá kontrola pamäte

Tento modul svojou funkciou perfektne dopĺňa Exploit Blocker. Výrazne zvyšuje ochranu počítača pred modernou formou škodlivého kódu. Ten môže byť silne šifrovaný, čo spôsobuje problém s detekciou štandardnými technikami ako je emulácia kódu alebo heuristická analýza.

Pokročilá kontrola pamäti preto monitoruje správanie škodlivých procesov a kontroluje ich ihneď po rozbalení v pamäti. Preto je schopná detekovať aj ťažko šifrované hrozby.

Kontrola paměti
 

Vulnerability shield
 

Vulnerability shield

Táto funkcia je rozšírením schopností firewallu a zlepšuje detekciu tzv. CVE (Common Vulnerabilities and Exposures) čiže bežných zraniteľností v sieti. Implementáciou detekcie CVE na bežne používaných sieťových protokoloch ako je SMB, RPC RDP pridáva Vulnerability Shield ďalšiu dôležitú vrstvu ochrany pred škodlivým kódom, ktorý sa šíri zneužívaním chýb v sieťových protokoloch, ktoré ešte neboli opravené.

liečenie
 

Liečenie

V prípade malwarovej infekcie je pre vyčistenie počítača dôležité zmazať infikované súbory. V niektorých prípadoch, keď napríklad malware zmenil nastavenia operačného systému alebo keď vírus nakazil priamo používateľské súbory, nie je zmazanie súborov žiaduce. Používateľ by stratil dôležité dáta alebo by sa počítač stal nefunkčným. Ak je odvírenie príliš komplikované alebo komplexné, je lepšie použiť samostatne spustiteľné špecializované nástroje. Tie ponúkame zadarmo.

Odporúčame stiahnutie najnovšej verzie programu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne pouzit tuto licenciu na 3 pocitace v domacnosti + 1 pocitac co mam ako zivnostnik fyzicka osoba, vsetky4 pocitace su umiestnene na jednej adrese dakujem

Je " ESET Family Security Pack" na inštalačnom CD /V elektronickej forme pripravený na napálenie ako inštalačný CD/ alebo je len v elektronickej forme pripravený na inštalovanie?

Dobrý deň, v popise máte , že obsahuje ESET Smart Security a ESET Mobile Security na 4 zariadenia, je jedno v akom pomere? Dakujem

v popise je písaná licencia na PC a notebook, ako funguje rozoznávanie PC a notebooku respektíve sa chcem spýtať či je možné to použiť na 2 notebooky, nakoľko stolné PC nemáme. Ďakujem

Pekný deň prajem, je možné tuto licenciu využiť v domácnosti na 2 NOD 32 Antivirus pre stolne PC s Windows 10 a NO32 Antivirus na 2 notebooky s Windows 7? Alebo je to možné použiť len ako je v popise produktu na 1PC 1Notebook 1Mobil 1Tablet?

Diskusia a poradňa k ESET Family Security Pack pre 4 zariadenia na 18 mesiacov SK
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií