AD homeoffice PET

ESI GIGAPORT HD

Zobraziť katalóg
ESI GIGAPORT HD
Zvuková karta – USB zvuková karta s malými rozmermi, multikanálové prehrávanie zvuku v kvalite až 24-bit/96kHz, osem nezávislých analógových výstupov, 2 nezávislé stereo slúchadlové výstupy, napájané cez USB, kovové šasi - 84,50 €/ks
Kód:  ESI006 Produktové číslo:  Gigaport HD Stránky výrobcu

ESI GIGAPORT HD

Externá USB zvuková karta od firmy ESI, ktorá vynikne množstvom kanálom a predovšetkým najlepším pomerom cena/výkon na trhu. Poskytuje až 8 nezávislých výstupov s podporou priestorového zvuku 7.1, 2 nezávislé stereo slúchadlové výstupy a vynikajúcu kvalitu zvuku s podporou až 24-bit/96 kHz. GigaPort HD+ funguje aj na stolnom počítači a je kompatibilná so všetkými významnými a profesionálnymi audio aplikáciami.

Kanály môžete nezávisle priradiť z akéhokoľvek moderného DJ softvéru na platforme Mac OS X aj Windows. Kompatibilitu pre Windows XP/Vista/7 – 32/64 bit zaisťujú ASIO 2.0 ovládače a pre Max OS X ovládače CoreAudio.

Vďaka svojim rozmerom a pevnému hliníkovému vyhotoveniu je karta vhodná na cestovanie. Napája sa pomocou USB rozhrania. Je dodávaná s licenciou pre program Deckadance LE od Image Line Software. Ide o výkonný DJ softvér vytvorený priamo DJs.

Dopĺňajúce informácie:

Prevodník:
24-bit/96kHz D/A

Rozhranie:
8× nezávislý výstup (RCA cinch)
2× stereo slúchadlový výstup

Módy prehrávania:
16-bit/44,1 kHz – 8 kanálov
24-bit/44,1 kHz – 6 kanálov
24-bit/48 kHz – 6 kanálov
24-bit/96 kHz – 2 kanály

Kompatibilita:
Windows XP, Vista, 7 – ASIO 2.0, WDM, MME (EWDM technológia od ESI)
Mac OS X – natívna podpora CoreAudio

Rozmery:
12 × 7 × 2 cm

Dj softvér:
Deckadance LE

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESI GIGAPORT HD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESI Gigaport HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ESI Gigaport HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ESI Gigaport HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ESI GigaPort HD.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií