Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ESPERANZA EKM001E

Zobraziť katalóg
ESPERANZA EKM001E
5 2 hodnotení
Tyčový mixér – príkon 250 W, 1 rýchlosť, funkcie: mixovanie
12,23 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ESP001s Produktové číslo:  EKM001E
ESPERANZA EKM001E 12,23 € Momentálne nedostupné

ESPERANZA EKM001E

Jednoduchý tyčový mixér Esperanza kúpite za skvelú cenu, a napriek tomu sa stane neoceniteľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Pohodlne s ním pripravíte krémové polievky, pyré, detské výživy alebo lahodné ovocné dezerty a kokteily. Nestratí sa ani pri príprave omáčok alebo jemných nátierok. O dokonalé mixovanie sa postará motor so silou 250 W a kvalitné antikorové nože. Bielo-sivý dizajn sa skvele hodí do každej kuchyne.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický tyčový mixér
  • Na prípravu polievok, omáčok, koktailov a pyré
  • Skvelá cena
  • Kvalitné antikorové nože
  • Príkon 250 W

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Mixovanie Hotovo!
Príkon
250 W Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Mixovanie Hotovo!

Rýchlosť

Príkon
250 W Hotovo!
Počet rýchlostí
1 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Potřebuji poradit. Píšete, že tyčový mixer Esperanza ekm001e je spolehlivý pomocník v kuchyní. Nepotřebují vyrábět pyré, ale rozmixovat sýrovou nakrájenou zeleninu např. česnek, celer a petržel. Zvadne to ten mixer? Zakoupil jsem dnes OD Kaufland podobný výrobek od Stabmixer Hand Blender totožných parametrů. Překvapení se konalo doma. V návodu jsem se dočetl: Vhodný na výrobu pyré a mixování měkkých potravin jako je např. ovoce, bobuloviny, ovocné nápoje, vařená zelenina atd. O syrové tvrdé zelenině typy mrkev, celer, petržel tu nic není. Mám tu někdo zkušenosti s použitím levných tyčových mixeru pro domácí použití? Odpověď spěchá !!!

Diskusia a poradňa k ESPERANZA EKM001E
Príslušenstvo pre ESPERANZA EKM001E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Esperanza EKM001E FRAPPE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ESPERANZA EKM001E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ESPERANZA EKM001E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ESPERANZA EKM001E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií