AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

ESPRO Toroid kanvička 600 ml

Zobraziť katalóg
ESPRO Toroid kanvička 600 ml
Kanvička – džbán na mlieko, objem 600ml, lesklá nehrdzavejúca oceľ, patentovaný špeciálny tvar umožňujúci perfektný tok mlieka a zvýšenie prietoku pary z dýzy, vhodný do umývačku riadu
Kód:  ESPR008 Produktové číslo:  2020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ESPRO Toroid kanvička 600 ml Predaj skončil

ESPRO Toroid kanvička 600 ml

Nerezová kanvička na mlieko ESPRO Toroid je výborným pomocníkom na prípravu jemnej mliečnej mikropeny, ktorá je základom takmer všetkých mliečnych špecialít. Patentovaný tvar umožňuje perfektné prúdenie mlieka po stenách kanvičky a zosilnenie prúdenia pary z trysky, vďaka čomu sa mlieko ľahko prešľaháva do požadovanejmikropeny, ktorá je potrebná napríklad na dokonalé cappuccino.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobená z kvalitného lesklého nerezu
  • Stupnica na jednoduché odmeriavanie mlieka
  • Zobáčik na ľahké nalievanie mlieka
  • Veľké ucho na ľahkú manipuláciu
  • Patentovaný tvar na vytvorenie perfektnej mikropeny

Kvalitné spracovanie

Kanvička ESPRO Toroid je vyrobená z kvalitného nerezu a má na boku uvedenú stupnicu (bez hodnôt), vďaka ktorej jednoducho odmeriate potrebné množstvo mlieka. Prácu tiež uľahčí zobáčik na ľahké nalievanie našľahaného mlieka. Veľké uško padne do každej ruky a zabraňuje popáleniu od samotnej nádoby. 

Objem:
600 ml

Poznámka:
» Všetky kanvičky na mlieko

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESPRO Toroid kanvička 600 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESPRO Toroid konvička 600ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ESPRO Toroid tejkiöntő kanna 600 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií