AlzaBoxy Q1 PET

ETA 0028.90060 Gratus Max New

Zobraziť katalóg
ETA 0028.90060 Gratus Max New
5 5 hodnotení
Kuchynský robot planetárny, 1200W, plynulá regulácia otáčok + Pulse, antikor misa 5.5l, hnetací hák, šľahacia metla, miešajúca metla, sklenený mixér 1.2l, mlynček na mäso s priemerom 62mm, nadstavec na plnenie údenín, nadstavec na tvorbu masových trubičiek Kebbe, vykrajovátko na strojové cukrovinky, 3ks strúhadiel, mlynček na mak, celokovové vyhotovenie vrátane prevodov, možnosť nastavenia výšky hákov a metiel
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EAV3115e Produktové číslo:  ETA002890060 Stránky výrobcu
ETA 0028.90060 Gratus Max New 466,62 € Rozbalené

ETA 0028.90060 Gratus Max New

ETA 0028.90060 Gratus Max New je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Vypnuté
Vysoká kvalita použitých materiálů

Vysoká kvalita použitých materiálov

Kuchynský robot ETA Gratus MAX New disponuje planetárnym systémom otáčania, ktorý zaručuje efektívne spracovanie surovín.

Vypnuté
Dlouhá záruka

Prodlužka záruky

Spoločnosť ETA vám prináša predĺženú záruku na tento výrobok v dĺžke trvania desiatich rokov. Získavate týmto benefit v podobe istoty, že v prípade poruchy vám bude výrobok opravený nad rámec zákonnej dvojročnej záruky.


Vypnuté
Kvalita s logem ETA

Kvalita s logom ETA

Kuchynský robot ETA Gratus MAX New bude neoceniteľným pomocníkom pri vašom každodennom varení a poteší skutočne maximálnou využiteľnosťou. Svojím bohatým príslušenstvom poteší všetkých tých, ktorí sa radi bavia varením a zároveň dbajú na kvalitu, tradíciu, funkčnosť a eleganciu.


Efektívne spracovanie surovín

Veľmi výkonný 1 200W motor so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri vysokom zaťažení. Pri práci si môžete vybrať z plynulej regulácie otáčok alebo funkciu PULSE pre maximálne otáčky.

Vypnuté
Silný motor

Vypnuté
Všestranný pomocník

Pomôže pripraviť prakticky všetko

S robotom Gratus MAX dokážete pripraviť skoro všetko. V kvalitnej antikorovej mise s objemom 5,5 l pripravíte pomocou hnetacieho háku a miešacej a šľahacej metly najrôznejšie druhy tortových zmesí, kysnutých ciest, ale tiež polevy, náplne, krémy alebo napríklad zemiakovú kašu.


Vypnuté
Bohaté příslušenství

Príslušenstvo, ktoré je súčasťou balenia:

  • Veľkokapacitná antikorová misa s objemom 5,5 l, vrátane priehľadného krytu (až 1,5 kg cesta)
  • Sklenený mixér 1,4 l (nepohlcuje pachy a farby mixovaných potravín)
  • Strúhacie nadstavec s 3 diskovými strúhadlami
  • Hnetací hák
  • Šľahacia metla
  • Miešacia metla
  • Mlynček na mäso s priemerom 62 mm (3 veľkosti mlecích doštičiek, nadstavec na výrobu údenín, nadstavec na výrobu Kebbe, vykrajovátko na cukrovinky, vtláčadlo, uvoľňovací kľúč)
  • Mlynček na mak

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o informaci, zda je možné reklamovat pouze část zboží, resp. pouze nástavec na robot - mixér? Chtěl bych se vyhnout balení celého robota a veškerého příslušenství zpět do krabice. Děkuji

10ti letá záruka se vztahuje pouze na motor, nebo na celý přístroj?

Príslušenstvo pre ETA 0028.90060 Gratus Max New
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií