PET alzaplus segmenty sda v2

ETA 0128 90000 Gustus

Zobraziť katalóg
ETA 0128 90000 Gustus
4,6 21 hodnotení
Kuchynský robot – planetárny, 1200W, 8 rýchlostí, Puls, antikorová misa 5,5l, hák na miesenie, šľahacia metla, miešacia metla, flexi metla, celokovové vyhotovenie
Kód:  EAV3115g Produktové číslo:  ETA012890000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 0128 90000 Gustus

Kuchyňský robot ETA - ilustrační obrázek
Kuchyňský robot ETA Gustus

ETA Gustus

Kuchynský robot s vysoko výkonným stabilizovaným motorom s výkonom 1 200 W. Nádherné kovové telo sľubuje dlhú životnosť, vysokú odolnosť a zaisťuje tiež veľmi dobrú stabilitu prevádzky.

Planetárny systém miešania

Planetárny systém miešania je zárukou, že vložený obsah bude kvalitnejšie spracovaný. Aj preto bude šlahanie, miešanie, ale aj miesenie oveľa jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Dokonale pripravené cesto bude od teraz úplnou samozrejmosťou. Skvelým výsledkom napomáha predĺžená časť nadstavca na šľahanie, ktorý zachytí suroviny až pri stenách antikorovej misy, vďaka čomu spracuje všetok obsah nádoby.

Planetárny systém miešania
Bezpečné používání

Jednoduché ovládanie

Plynulú reguláciu rýchlosti otáčok môžete ľahko vykonávať pomocou otočného gombíka. Myslené bolo aj na bezpečnosť, preto je spotrebič vybavený bezpečnostnou poistkou, ktorá sa aktivuje pri preťažení stroja, čím ochráni motor pred poškodením.

Bezpečnostný systém nájdete aj u výkyvného ramena. V čase, keď je rameno v odklopené polohe napr. pri výmene nadstavcov, bráni táto bezpečnostná poistka spustenie prístroja.

Bohaté príslušenstvo

K ETA Gustus získate veľa príslušenstva:

  • Veľkokapacitná antikorová misa s objemom 5,5 litra
  • hnetací hák
  • šľahacia metla
  • miešacia metla
  • Flexi metla na krémy a ľahké cestá

Samostatne potom možno zakúpiť ďalšie príslušenstvo, vďaka ktorému budete môcť strúhať, krájať, mlieť mäso aj mak, tvoriť vlastné cestoviny alebo dokonca lisovať ovocie či zeleninu.

Praktické příslušenství
Záruka

Za kvalitou si stojíme

ETA si je svojimi výrobkami istá, preto dáva predĺženú záruku na motor a to na 5 rokov! Pre získanie záruky sa stačí registrovať na stránkach Ety.   

chytré riešenia

Inteligentné riešenia

Naše produkty sa snažíme navrhovať do českých a slovenských domácnosti s maximálnym citom pre detail.

tradícia

Tradícia

História značky ETA siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku.

Kvalita

Kvalita

ETA ako jediná firma v SR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu.

dizajn

Dizajn

Zakladáme si na prívetivom a atraktívnom dizajne našich produktov. Spolupracujeme s poprednými českými dizajnérmi.

Alt

Predĺžená záruka

ETA na tento produkt navyše poskytuje predĺženú záruku 5 rokov na motor. Predĺženú záruku si registrujte tu .

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
29 cm Hotovo!
Šírka
40 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,27 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na zánovný produkt či je v 100% stave alebo môže mat aj neake škrabance, alebo náznaky používania, opotrebovania. Ďakujem za info

Dobrý den, jaké má převody? Kovové nebo plastové?

Dobry den, je mozne u tohto typu vyslahat aj mensie mnozstvo surovin, napr.: jedno vajicko? Vopred dakujem

Dobrý deň,chcem sa opýtať,k nerezovej nádobe prislúcha aj kryt? Ďakujem.

Dobý deň, pri objednaní tovaru sa mi ukazuje vyzdvihnutie na kamenej predajni v sobotu ale mne to vyhovuje až v nedeľu lebo mám týmto smerom pracovné povinnosti stačí keď si objednaný tovar vyzdvihnem v nedeľu na kamenej predajni alebo musím dodržat daný termín dodania.

Je k tomuto robotovi zmrzlinovac ci akcia uz skoncila. ?

Dobry den. Da sa u vas dokupi k tomuto robotu aj mlyncek na maso a struhadlo na zeleninu. Pokial ano zaujimala by ma cena.

Dobry den, uvadite, ze soucasti baleni je slehaci metla a hnětací hák, na strankach vyrobce se uvadi ze je součástí: Hnětací hák, Šlehací metla, Mísící metla., flexi metla na krémy a lehká těsta. Je tedy vase baleni nejak zredukovano? Dekuji

Diskusia a poradňa k ETA 0128 90000 Gustus
Príslušenstvo pre ETA 0128 90000 Gustus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 0128 90000 Gustus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 0128 90000 Gustus.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií