PET AD homeoffice

ETA 0352 90000 Fenité

Zobraziť katalóg
ETA 0352 90000 Fenité
Čistiaca sada – sonická kefka na tvár, čistí, masíruje, prekrvuje, vyhladzuje, 1 režim čistenia/1 intenzita čistenia, Li-Ion 3.7V, 220mAh, USB nabíjanie, rýchle nabíjanie, dlhá výdrž, vodoodolný (IPX5), smart časovač, cestovné puzdro
Kód:  ETACS745 Produktové číslo:  ETA035290000 Stránky výrobcu

ETA 0352 90000 Fenité

Hľadáte pomocníka, ktorý vám pomôže zbaviť sa nečistôt, mastnoty či napríklad čiernych bodiek? Potom je pre vás sonická kefka na tvár ETA 0352 90000 Fenité v ružovom vyhotovení to pravé. Kefka hĺbkovo čistí vašu pleť, masíruje ju, prekrvuje a vyhladzuje. Pravidelným čistením docielite mladistvejší vzhľad a vďaka 3 režimom intenzity čistenia si nastavíte, čo vám presne v danú chvíľu vyhovuje. Silikónové vyhotovenie kefky bude k vašej pleti zároveň jemné a nemôže tak pleť svojimi štetinkami poškodiť. Balenie obsahuje spoločne s kefkou USB nabíjanie a cestovné puzdro, takže si ho môžete vziať so sebou kamkoľvek. K tomu všetkému je kefka vodoodolná, nie je teda problém vziať si ju do sprchy alebo ju umyť pod tečúcou vodou.

    

Kľúčové vlastnosti sonickej kefky na tvár ETA 0352 90000 Fenité ružová

  • Hĺbkovo čistí pleť a redukuje drobné akné
  • ETA 0352 90000 pomáha na lepšie prekrvenie a pružnosť pokožky
  • 3 režimy čistenia a vodoodolnosť
  • Časovač s automatickým vypnutím
  • Jemné silikónové vyhotovenie
  • Jednoduchá údržba
  • Sonická kefka Fenité má dlhú výdrž batérie

Čo všetko sonická kefka Fenité dokáže?

  • Čistí – sonická kefka sa postará o dôkladné hĺbkové čistenie pleti a bude tak prispievať k menšej tvorbe akné a redukovať mastnotu. Jemnými silikónovými štetinkami odstráni odumreté kožné bunky a zvyšky make-upu.
  • Masíruje a prekrvuje – jemnými pohybmi masíruje pleť, ktorá bude lepšie prekrvená a dlhšie si udrží svoju pružnosť.
  • Omladzuje pleť – pravidelným používaním bude pleť jasnejšia, pružnejšia, hladšia a zjednotenejšia, vďaka čomu bude stále v mladistvej kondícii.

Použitie:
Pre najlepšie výsledky používajte pravidelne. Na odlíčenú pleť naneste svoj obľúbený prípravok na čistenie pleti (gél, pena, voda, ..) a pomocou kefky ho krúživými pohybmi rozotierajte po tvári. Opláchnite pleť aj kefku vodou a pokračujte vo svojej bežnej rutine.


ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA 0352 90000 Fenité
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 0352 90000 Fenité. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 0352 90000 Fenité.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií