Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA 2147.90010 Duplica Vital

Zobraziť katalóg
ETA 2147.90010 Duplica Vital
4,6 62 hodnotení
Domáca pekáreň antikorová, 815W, 1400g náplň, 13 programov (vrátane programov Vital a kvasenie), 2 nádoby, nadstavba na pečenie bagiet, LCD, časovač, voľba veľkosti chleba a stupňa zhnednutia, 2 hnetacie háky
Kód:  EAV6053c Produktové číslo:  ETA214790010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 2147.90010 Duplica Vital


Elegantná antikorová pekáreň ETA Duplica Vital bola vyvinutá v spolupráci s českým odborníkom na zdravú výživu Ottom Reissom a môžete si v nej pripraviť chlieb zo svetlej aj tmavej múky ako napr. sladký orechový chlieb, ktorý sa skvele hodí na raňajky alebo desiatu alebo bezlepkový chlieb vhodný predovšetkým pre celiakov. Prebudiť sa s vôňou čerstvo upečeného chleba už nie je rozprávkou. Je to príjemný spôsob pečenia, ktorý prevonia vašu domácnosť, ale tiež spôsob prípravy pokrmov vhodných pre naše zdravie.

Pekáreň umožňuje úplne automatické pečenie jednoduchým vložením ingrediencií a zvolením príslušného programu, ktorých je tu 13. Úplnou unikátnosťou sú tu programy Vital, kde si ľahko môžete nastaviť svoj program so svojím vlastným receptom a Kvasenie, vďaka ktorému si môžete vytvoriť svoj vlastný domáci kvások a tak si upiecť chlieb úplne prirodzenou cestou, bez akýchkoľvek konzervačných látok a chémie.




Ďalej si vďaka týmto programom môžete v pekárni Duplica Vital ľahko urobiť prírodné sójové syry, jogurty a tí náročnejší si tiež môžu upiecť bagety s využitím nadstavby práve pre toto pečivo či upiecť súčasne dva rôzne druhy chleba.

V prípade, že sa rozhodnete mať chleba čerstvo upečený a teplý hneď ako ráno vstanete, môžete využiť funkciu odloženého štartu pečenia alebo funkciu udržiavanie teploty. Súčasťou príslušenstva je 6 metlí, dve nádoby s nepriľnavým povrchom, v balení nájdete aj knihu s receptami.




S nákupom pekárne ETA Duplica Vital nezískavate len kvalitného a dokonalého pomocníka, ale aj predĺženú záruku na dobu 5 rokov!





Doplňujúce informácie:


Funkcie a vlastnosti:

  • Forma pre chleba s antiadhéznou povrchovou úpravou a dvoma hákmi na miesenie
  • Veko so skleneným priezorom
  • Plne automatická príprava cesta (miesenie, kysnutie, pečenie)
  • Príprava tortových korpusov, cesta pre pizzu, bagiet, praclíkov
  • 11 prednastaviteľných programov na prípravu chleba
  • Špeciálny program na prípravu bezlepkového chleba
  • Prednastaviteľný program na prípravu marmelády
  • 13 hodinový časový spínač
  • Možnosť voľby množstva cesta
  • Displej so zobrazením stavu prípravy
  • Zvukový signál na vloženie ďalších ingrediencií
  • Pamäť pri výpadku el. prúdu
  • Ľahké čistenie
  • Uzamknutie ovládacieho panela


Displej:
Digitálny LCD displej

Počet programov:
13

Povrchová úprava:
Antikor

Príkon:
815 W

Rozmery:
305 × 260 × 400 mm

Hmotnosť:
8,90 kg

Súčasti balenia:
3 veľkosti vyberateľných metlí (6 ks)
2 nádoby s nepriľnavým povrchom (veľká a dvojkomorová)
Odmerky s objemom 5 a 15 ml
Pohárik s objemom 200 ml
Háčik na vybratie hákov
Kuchárka "Pečieme s Etou"
Nadstavba na pečenie bagiet

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
815 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 400 g Hotovo!
Počet hákov
2 ks Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
815 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 400 g Hotovo!
Počet hákov
2 ks Hotovo!

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pekárnu jsem dal rodičům jako dárek k Vánocům a teď mi bylo telefonicky oznámeno, že v pekárně chybí všech 6 hnětacích metliček. Jak mám v tomto případě postupovat?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné u pekárny přeskočit (vypnout) fázi hnětení a dát již připravené těsto jen kynout a péct.

Diskusia a poradňa k ETA 2147.90010 Duplica Vital
Príslušenstvo pre ETA 2147.90010 Duplica Vital Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 2147 90010 Duplica Vital. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 2.147,90010 Duplica Vital.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií