Siguro kuchyňský robot

ETA 2160.90000, elektrická

Zobraziť katalóg
ETA 2160.90000, elektrická
4,7 22 hodnotení
Elektrická panvica materiál panvice: keramika, s príkonom 1800 W, objem 5.5 l, vhodné do umývačky, udržanie teploty a termostat
Kód:  EAV8131d Produktové číslo:  ETA216090000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 2160.90000, elektrická

Panvica ETA 2160.90000 je elektrická viacúčelová panvica na pečenie, smaženie, dusenie, zapekanie a varenie. Panvica má rozmery 38 x 30 cm a jej súčasťou je odnímateľný nástrčkový termostat s plynulou reguláciou teploty. S touto špeciálnou panvicou môžete variť jedlá podľa zásad zdravej výživy aj bez použitia tuku alebo v nej pripraviť tradičné pokrmy, aké varili už naše babičky. Celú panvicu - nádobu aj veko je možné umývať v umývačke riadu (bez termostatu).

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
1800 W

Funkcie:
Pečenie
Vyprážanie
Varenie
Zapekanie

Vybavenie:
Odnímateľný nástrčkový termostat s plynulou reguláciou teploty
Nádoba s kvalitným nepriľnavým povrchom nano ceramic
Sklenené veko s antikorovou obrubou
Možnosť umývania nádoby (bez termostatu) a veka v umývačke riadu

Rozmer:
38 x 30 cm, výška 7 cm

Farba:
Čierna

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Objem
5,5 l Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky, Udržanie teploty, Termostat Hotovo!
Príkon
1 800 W Hotovo!
Materiál hrnca
Keramika Hotovo!
Objem
5,5 l Hotovo!

Objem

Objem
5,5 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Vhodné do umývačky, Udržanie teploty, Termostat Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 800 W Hotovo!
Materiál hrnca
Keramika Hotovo!
Objem
5,5 l Hotovo!

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
» Všetky elektrické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, rád by som sa poradil ohľadom termostatu a vopred ďakujem za všetky odpovede. Otázka: Je termostat plynule regulovateľný, t. j. dá sa nastaviť aj povedzme medzi stupne 3 a 4 kamkoľvek? Alebo sa "zacvakne" do zvoleného stupňa a termostat nemožno otočiť do ľubovoľnej polohy? Ďakujem

Dobrý den, můžete mi prosím říci zda je nádoba této elektrické pánve skutečně keramická, jak se píše v popisu? Vypadá spíše jako potažená teflonem. Děkuji.

Dobrý den, rozbilo se mi držadlo od pánve. Prosím o informaci kdo nabízí náhradní díly na tento výrobek. Děkuji

Dobrý den, prosím o podrobnějsí informaci o rozměrech pánve. Jsou v udané šířce zahrnuta i madla, nebo jde o velikost plochy k pečení/dušení/...?

Diskusia a poradňa k ETA 2160.90000, elektrická
Príslušenstvo pre ETA 2160.90000, elektrická Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 2160 90000, elektrická. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 2160 90000.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií