Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA 2865.90000 Mariner

Zobraziť katalóg
ETA 2865.90000 Mariner
4,5 6 hodnotení
Viacúčelový vysávač – 1500W, sáčok 5l, nádrž na čistiaci roztok 4l, odpadová nádoba 8l, hlučnosť 80dB, univerzálna podlahová hubica, turbohubica, šampónovacia hubica
Kód:  EAD1009e2 Produktové číslo:  ETA286590000 Stránky výrobcu

ETA 2865.90000 Mariner

Tento elegantný špecialista v červenom dizajne si poradí aj s riadne znečisteným kobercom. Vysaje a vyčistí váš koberec, tak že bude vyzerať ako nový. Jedná sa o vykonanie 3v1, takže teda okrem hĺbkového čistenia a prepierania kobercov hravo zvláda suché a mokré vysávanie. Je najmä vhodný na domáce využitie, ale nestratí sa ani pri práci v menšej firme. Naviac je tak tichý, že ho môžete používať aj počas plnej prevádzky, bez toho aby ste rušili svoje okolie.

Hlavné prednosti:

  • Veľký sací výkon
  • Suché a mokré vysávanie
  • Nízka hlučnosť
  • Veľká odpadová nádoba
  • Regulácia vedľajšieho prisávania vzduchu

Veľký výkon a mnoho príslušenstva

 

 

Jeho sací výkon je jedným z najvyšších v danej kategórii a celkový výkon dosahuje až 1500 W, čo zaisťuje dokonalé vysatie všetkého prachu, dokonca aj vody. Výbava zahŕňa veľký prachový sáčok s objemom 5 l, odpadovú nádobu s objemom 8 l a nádrž na čistiaci prostriedok. Pri plnení čistiaceho prostriedku nie je nutné demontovať vysávač. Nechýba ani nevyhnutný štvornásobný filtračný systém.

Dĺžka prívodného kábla je 6 m a celkový akčný rádius je 9 m. Kábel možno navinúť na integrovaný držiak, takže vám nijako neprekáža pri prenášaní. Spodná strana vysávača je vybavená piatimi pojazdnými kolieskami, ktoré zaisťujú stabilitu a umožňujú pohyb všetkými smermi. Všetko pripájané príslušenstvo má priemer 35 mm. Spríjemnite si upratovanie s viacúčelovým vysávačom od spoločnosti ETA.

Príslušenstvo:

 

 

 

  • Univerzálna podlahová hubica
  • Turbohubica
  • Kovová sacia trubica
  • Malá šampónovacia hubica
  • Veľká šampónovacia hubica
  • Stierka
  • Čistiaca súprava

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Hubica
Na vodu, Parketová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na vodu, Parketová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
43 cm Hotovo!
Výška
56 cm Hotovo!
Hĺbka
42 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Čo znamena pri tovare bazar?

Dobrý den, v popisu tohoto zboží uvádíte několikrát, že má vysoký sací výkon. Nikde jsem však nenašel jeho číselnou hodnotu. To že pro Vás je vysoký jestě neznamená, že je pro mě dostačující. A nezajímá mě příkon.... Děkuji za odpověď

dobrí deň píšete v parametroch že eta mariner 2865.9000 ma elektrickú reguláciu je to pravda??.ak ma tak mám o tento produkt záujem ale ak nie tak prosím opravte si popis produktu a nezavádzajte spotrebiteľa

Diskusia a poradňa k ETA 2865.90000 Mariner
Príslušenstvo pre ETA 2865.90000 Mariner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 2865.90000 Mariner. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 2865 90000 Mariner.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií