AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ETA Milio Li-Ion 3446 90000

Zobraziť katalóg
ETA Milio Li-Ion 3446 90000
4,5 25 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, aku, na tvrdé podlahy, doba nabíjania 4 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 25 min, hepa filter, hlučnosť 81 dB, objem nádržky 0.4 l, kefová hubica, štrbinová hubica a rotačná kefa, hnedá farba
Kód:  EAD1012a3 Produktové číslo:  344690000 Stránky výrobcu

ETA Milio Li-Ion 3446 90000

ETA 3446 90000 Milio
Li-Ion akumulátor

Li-Ion akumulátor

Vysoký sací výkon

Vysoký sací výkon

cyklónová filtrácia

cyklónová filtrácia

Účinný HEPA filter

Účinný HEPA filter

ETA 3446 90000 Milio

2 vysávače za 1 cenu

Zakaždým nemusíte robiť kompromisy, tentoraz si doprajte ten luxus. Na akýkoľvek účel budete vysávač potrebovať, vyriešite to s ETA Milio - tyčovým a ručným vysávačom v jednom. Milio môžete použiť ako klasický podlahový vysávač, alebo ako ručný vysávač pre upratovanie menšej plochy. Vybratie ručného vysávača a manipulácia s ním je úplne komfortná, rovnako ako jeho uloženie späť.

Bezdrôtová sloboda

Všetci to poznáme, prívodný kábel pri vysávaní stále niekde prekáža a to vysávanie len zdržuje. A čo tiež neustále prepínanie elektrickej šnúry z jednej zástrčky do druhej, pretože je príliš krátka? To nám tiež vysávanie príliš neurýchli. S Milio vám pôjde vysávanie pekne od ruky. Bezdrôtovú prevádzku zaisťuje 18 V Li-ion akumulátor a vysávať tak môžete až 25 minút na jedno nabitie. Súčasťou je tiež držiak s integrovaným nabíjacím systémom. Ten dobije akumulátor za 4 hodiny, plné nabitie vám oznámi svetelná signalizácia.

ETA 3446 90000 Milio
ETA 3446 90000 Milio

Precízne prevedenie a vysoká efektivita sania

Ani tie najmenšie prachové čiastočky nemajú šancu uniknúť. Najnovší cyklónový filtračný systém spoločne so zabudovanou elektrickou kefou maximalizujú efektivitu sania. Následne sú nečistoty filtrované kvalitným HEPA filtrom a vám zostane krásne čistý domov. Svojim výkonom plne nahradí bežné podlahové elektrické vysávače. Ergonomická pogumovaná rukoväť je sklopná. Vďaka veľmi nízkej hmotnosti vysávača a pomerne tichej prevádzke (kategória A) vám pôjde práca pekne od ruky.

Moderný a praktický dizajn

Ani na dizajne výrobca nešetril. Štíhle telo vysávača efektne podčiarknu LED diódy umiestnené na spodnej strane hubice. Nielenže dodajú Milio exkluzívny vzhľad, ale majú aj praktický význam - osvetlia vám priestor pred vysávačom a vy tak neminiete žiadnu z nečistôt. Akonáhle máte hotovo, vysávač umiestnite do stojana s integrovaným nabíjacím adaptérom, aké ľahké.

LED diódy
Príslušenstvo

Elegán s bohatou výbavou

Ani za výbavu sa nemusí hanbiť. Rotačná elektrická kefa je určená špeciálne pre vysávanie parkiet, linolea i dlažby. O tieto tvrdé podlahy nemusíte mať strach, kefka je veľmi šetrná a maximálne eliminuje riziko poškriabania povrchu podláh. Vankúšová a štrbinová hubica vám uľahčí vysávanie mäkkých textílií, vankúšov, ale aj ťažko dostupných priestorov (rebrá radiátorov, priestor za nábytkom). Kefka s jemnými štetinkami pomôže odstrániť všetky pavučinky. 

Za kvalitou si stojí!

ETA si je svojimi výrobkami istá, preto dáva predĺženú záruku na motor a to na 3 roky! Pre získanie záruky sa stačí registrovať na stránkach Ety.

Záruka

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

chytré riešenia

Chytré riešenia

Naše produkty sa snažíme navrhovať pre české a slovenské domácnosti s maximálnym citom pre detail.

tradícia

Tradícia

História značky ETA siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku.

Kvalita

Kvalita

ETA ako jediná firma v SR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov i servisu.

dizajn

Dizajn

Zakladáme si na prívetivom a atraktívnom dizajne našich produktov. Spolupracujeme s poprednými českými dizajnérmi.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Tvrdé podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
81 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28 cm Hotovo!
Výška
112 cm Hotovo!
Hĺbka
20 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,79 kg Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je vysavač určen jen na tvrdé podlahy nebo zvladne i koberec? Děkuji

Dobrý den, včera jsem si koupila tento vysavač a nesvítí mi LED osvětlení. Nenašla jsem nikde, že by se osvětlení zapínalo. Asi bude tedy nutná reklamace? Moc děkuji

Dobrý den, prosím má vysavač gumové nebo plastové kolečka. Aby se nepoškrábala dřevěná plovoucí podlaha. Děkuji za informaci.

Dobrý den, prosím kde mohu zakoupit novou baterii? Děkuji

Dobrý den, je možné vytáhnout kartáč pro pohodlnější čištění? A má vyměnitelnou baterii (pokud ano, prosím o odkaz, kde lze koupit). Předem díky!

Lze jej použít i na mokré plochy(drobné plochy)

Je možné mít vysavač připojený na el. proud 24 denně? Tzn., mít ho stále v nabíječce a používat jej pouze podle potřeby a vždy nabitý. Bude to připojení mít vliv na baterii, na životnost vysavače?

Dobrý den. Je možné jednotku vysavače nabíjet samostatně aniž by byla umístěna v tyčovém nástavci? Díky za odpověď!

Diskusia a poradňa k ETA Milio Li-Ion 3446 90000
Príslušenstvo pre ETA Milio Li-Ion 3446 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Milio Li-ion 3446 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Milio Li-ion 3446 90000.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií