PET PET

ETA 6342.90000 Bruno

Zobraziť katalóg
ETA 6342.90000 Bruno
4,4 50 hodnotení
Zastrihávač 5v1, vhodný na zastrihávanie vlasov, fúzov, chĺpkov v nose/ušiach, 5 typov strihacích hláv s vymeniteľnými nástavcami, veľká strihacia hlava na strihanie vlasov, malá strihacia hlava na strihanie fúzov a vlasov, nástavec na holenie, nástavec na odstránenie chĺpkov z nosa, uší a obočia, úzky nástavec na tvarovanie kontúr, doba prevádzky až 90min, sieťová / akumulátorová prevádzka
Kód:  EAT6150a Produktové číslo:  ETA634290000 Stránky výrobcu

ETA 6342.90000 Bruno

Vykúzlite si doma účes ako z vyhláseného kaderníckeho salónu. Budete k tomu potrebovať len svoju predstavivosť a zastrihávač ETA Bruno. S týmto multifunkčným strojčekom sa ľahko ostríhate, oholíte a dokonca sa bezbolestne zbavíte aj chĺpkov v ušiach a v nose. To všetko vďaka výkonnému motorku, ktorý poháňa päť vymeniteľných hláv. Tie je možné doplniť rôznymi nástavcami, takže sa dokonale prispôsobí vašim potrebám.

Veľkou prednosťou je aj kvalitná Li-Ion batéria, ktorá vám zaistí až 90 minút prevádzky bez napájania z elektrickej zásuvky, navyše ju plne nabijete len za 2 hodiny. Oceníte aj kompletné príslušenstvo, ktoré je súčasťou balenia. Okrem zastrihávača a nástavcov v ňom nájdete čistiacu kefku, stojan na dobíjanie v pokojovej polohe, nabíjací adaptér, olej na mazanie britov, cestovné púzdro a hrebeň.

Parametre a špecifikácie:

Hlavy:

  • Veľká strihacia hlava vhodná najmä na strihanie vlasov - na ňu je možné nasadiť 5 rôznych vymeniteľných nástavcov s výškou 3, 6, 9 a 12 mm, piaty má potom voliteľnú výšku strihu 12 - 23 mm
  • Malá strihacia hlava vhodná na strihanie fúzov a vlasov - na ňu je možné nasadiť 3 rôzne vymeniteľné nástavce s výškou 4, 6 a 8 mm
  • Nástavec na holenie
  • Nástavec na odstránenie nechcených chĺpkov z nosa, uší a obočia
  • Úzky nástavec na tvarovanie kontúr

Napájanie:
Akumulátor (doba prevádzky 90 minút; doba nabíjania 2 hodiny)
Sieťový kábel (dĺžka 1,9 m)

Rozmery:
16 x 4 x 4 cm (V x Š x H)

Hmotnosť:
470 g

Farba:
Čierna

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ztratil jsem nabíjecí adaptér — jaký model adaptéru mám pro tento zastřihovač zakoupit?

Dobrý den, je stojánek jako dojovaci stanice nebo se nabiji kabelem primo do strojku?

Jaká je nastavitelná délka na stříhání vlasů?

Je voděodolný?

Dobrý den, funguje přístroj i po zapnutí do sítě nebo jede jen na dobitou baterii?

Holí vousy do "hladka"?

jaký je příkon výrobku

Diskusia a poradňa k ETA 6342.90000 Bruno
Príslušenstvo pre ETA 6342.90000 Bruno
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 6342 90000 Bruno. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 6342 90000 Bruno.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií