Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA Aqualio Li-Ion 1448 90000

Zobraziť katalóg
ETA Aqualio Li-Ion 1448 90000
4,2 8 hodnotení
Tyčový vysávač – 2v1, ručný a tyčový vysávač, HEPA filter, objem 0.47l, hlučnosť 83dB, vodná filtrácia, rotačná turbokefa s priamym pohonom na vysávanie tvrdých podláh a kobercov, štrbinová hubica s odnímateľnou kefkou, stojan, doba prevádzky 50 minút
Kód:  EAD1012q Produktové číslo:  ETA144890000 Stránky výrobcu

ETA Aqualio Li-Ion 1448 90000

ETA Aqualio 1448 90000
ETA Aqualio 1448 90000

Systém pentALLERGIC

ETA Aqualio 1448 90000

Vodná filtrácia

ETA Aqualio 1448 90000

Vysávač 2 v 1

ETA Aqualio 1448 90000

Jednoduché ovládanie

ETA 1448 90000 Aqualio

5-stupňový filtračný systém pentALLERGIC

Vysávač ETA Aqualio 1448 90000 má unikátny celosvetovo patentovaný systém vodnej filtrácie, ktorý pohlcuje vysaté nečistoty a zabraňuje ich rozvíreniu a návratu späť do ovzdušia. Aktívny karbónový filter vyčistí vzduch a pohltí všetky nežiaduce pachy. Na ochrannom filtri NetPro sa zachyiaí väčšie časti nečistôt. Ten zabráni nadmernému znečisteniu HEPA filtra. HEPA filter potom zachytí aj tie najmenšie prachové mikročastice. Filtrácia je ukončená špeciálnym koncovým penovým filtrom. Filtračný sytém odfiltruje viac ako 99,9 % nečistôt z vysatého vzduchu. Budete tak mať zaručene perfektne čistú domácnosť.

Efektivita vodnej filtrácie

Vysávač ETA Aqualio bol navrhnutý predovšetkým pre domácnosti, ktoré vyžadujú veľmi čisté prostredie. Ocenia ho hlavne alergici, domácnosti s deťmi alebo domácnosti so zvieracími miláčikmi. Klasické bezvreckové vysávače alebo vysávače s prachovými vreckami pri čistení alebo výmene vrecka víria prach späť do miestnosti. Pomerná časť prachu sa vám tak vráti späť. Na rozdiel od vody, ktorá prach pohltí a uzamkne. Po vysávaní ju jednoducho vylejete a zbavíte sa tak všetkých nečistôt, ktoré ste predtým vysali.

ETA 1448 90000 Aqualio
ETA 1448 90000 Aqualio

Nádoba na vodu bez akýchkoľvek baktérií

Pre ešte väčšiu čistotu je Aqualio vybavené UV svetlom, ktoré dezinfikuje nádobu na vodu a zbavuje ju baktérií, roztočov, plesní, kvasiniek a iných mikroorganizmov zostávajúcich v nádobe po vysávaní. Vysávač tak upracete perfektne čistý a pripravený na ďalšie použitie. Navyše je táto nádoba vybavená 360° motionFREE systémom, ktorý perfektne tesní nádobu pri akomkoľvek pohybe i uhle vysávanie a zamedzuje tak vytečeniu vody z nádoby.

Za kvalitou si stojí!

ETA si je svojimi výrobkami istá, preto dáva predĺženú záruku na motor a to na 5 rokov! Pre získanie záruky sa stačí zaregistrovať na stránkach Ety.

Záruka

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Výkonný pomocník

Vo vnútri vysávača je zabudovaný Li-ion akumulátor, ktorý zaisťuje silný konštantný výkon počas doby až 50 minút. Inteligentný systém nabíjania je šetrný k akumulátoru, čo predlžuje jeho životnosť. Komfort pri vysávaní zvyšuje flexibilný kĺb s otočným systémom TWIST a LED diódy, ktoré osvetľujú priestor pred vysávačom v temnejších kútoch. Súčasťou vysávača je rotačná turbokefa s priamym pohonom pre vysávanie tvrdých podláh a kobercov, štrbinová hubica s odnímateľnou kefkou na úzke a ťažko prístupné miesta aj šetrné vysávanie a stojan s nabíjacím adaptérom.

ETA 1448 90000 Aqualio
chytré riešenia

Inteligentné riešenia

Naše produkty sa snažíme navrhovať pre české a slovenské domácnosti s maximálnym citom pre detail.

tradícia

Tradícia

História značky ETA siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku.

Kvalita

Kvalita

ETA ako jediná firma v SR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov a servisu.

Dizajn

Dizajn

Zakladáme si na prívetivom a atraktívnom dizajne našich produktov. Spolupracujeme s poprednými českými dizajnérmi.

Parametre a špecifikácia

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Vodný filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
83 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
31,5 cm Hotovo!
Výška
112,5 cm Hotovo!
Hĺbka
26 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,85 kg Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

svítí modře při nabijeni a jinak se vubec nezapne . důvod ? děkuji máme ho od včera

Dobrý den,má někdo stejný problém nebo poradí jak vyřešit?Když dovysávám vypadává z něj nepořádek,nevysávala jsem celý byt jen kousek chodby.děkuji

Jak se čistí filtry ve vysavači? Prosím o popsání jak se čistí každý jeden filtr vysavače, zda stačí jen omýt ve vodě, osušit, nebo jen vyklepat prach atd. Lze filtry dokoupit a jak často (po kolika hodinách provozu) se musí filtry měnit a po kolika hodinách provozu čistit? Jestli se filtry čistí například jednou týdně při denním použití, nebo jen jednou za měsíc.

Jak je dlouha snura do zasuvky k nabijeci stanici. Dekuji za odpoved ;)

Dobrý den, jedna recenze uvádí, že není vhodný na vysoké koberce. Je to pravda?

Dobrý den, v jedné recenzi je napsáno, že se musí pokaždé vysavač zapojovat kabelem na nabíjení, že nemá základnu na nabíjení. Jak to tedy je? Děkuji

dobrý den, potřebovala bych vědět váhu vysavače ETA Aqualio 1448 90000. děkuji Hajduková

Dobrý den, vysavač používá vodní filtraci, je s ním tedy možné vysávat i tekutiny? Mohlo by se zdát že je to vzhledem k již zmiňované vodní filtraci samozřejmost, ale nemusí být. Především při použití vyjmutého ručního vysavače bych si nebyl vůbec jistý. Jde tedy vysávat "na mokro" se složeným vysavačem? Dále by mě zajímalo, jaký typ filtrace používá samostatný ruční vysavač, když vodní filtr je k dispozici jen ve složeném stavu? A dá se s ručním také vysávat "na mokro"? Moc děkuji za odpovědi

Ta cena je poněkud mimo :-) U výrobce stojí 6 999 Kč,-

Dobrý den, voda v nádobce pro vodní filtraci musí být vždy nebo je možné vysávat i bez naplnění této nádobky vodou? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k ETA Aqualio Li-Ion 1448 90000
Príslušenstvo pre ETA Aqualio Li-Ion 1448 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Aqualio Li-ion 1448 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Aqualio Li-ion 1448 90000.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií