Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

eTiger ES-S6A vonkajšia siréna

Zobraziť katalóg
eTiger ES-S6A vonkajšia siréna
– prenosová vzdialenosť až 80m, napájanie sieťovým konektorom
Kód:  ETI012d Produktové číslo:  ES-S7A Stránky výrobcu
eTiger ES-S6A vonkajšia siréna Predaj skončil

eTiger ES-S6A vonkajšia siréna

Ak hľadáte jednoduchý a finančne dostupný ochranný systém pre váš dom, chatku či garáž, je systém eTiger tým pravým. K systému sa dodáva bohaté príslušenstvo – tu vám predstavujeme veľmi kvalitnú sirénu, ktorá je plne kompatibilná so systémom eTiger Secu a dokáže vydávať signál s hlasitosťou až 100 db. Je napájaná zo siete, ale v prípade výpadku prúdu jej prísun energie zaistí integrovaný adaptér. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilná so systémom eTiger Secu
  • Možnosť použitia aj samostatne (s diaľkovým ovládačom a detektorom pohybu)
  • Napájaná zo siete
  • Integrovaná záložná batéria
  • Prenosová vzdialenosť až 80 m

V súprave ale aj samostatne

Túto sirénu možno použiť aj samostatne, bez pripojenia k bezpečnostnému systému eTiger. Stačí ju bezdrôtovo prepojiť s diaľkovým ovládačom a aspoň s jedným senzorom. Tak získate jednoduchý, ale velmi účinný poplašný systém.

Parametre a špecifikácia:

Rozmery:
145 × 74.5 × 38 mm

Frekvencia:
433 MHz

Batéria
7,4 V/800 mA Lítium (zabudovaná)

Prevádzkové podmienky:
Teplota: -10 °C až 55 °C
Vlhkosť: 80 %

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dotat neználka. Čidlo a siréna jsou propojeny kabelama z jednoho zdroje napájecího, nebo jde dát čidlo do místnosti na jinou zásuvku a komunikuj se sirénou přez určitou frekvenci?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak dlouho vydrží tato siréna na záložní baterii, popřípadě může být připojena na nějaký zdroj energie, kromě zásuvky, hledám nějakou venkovní sirénu, která vydrží dlouho na baterii, Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k eTiger ES-S6A vonkajšia siréna
Príslušenstvo pre eTiger ES-S6A vonkajšia siréna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eTiger ES-S6A venkovní siréna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte eTiger ES-S6A Alarmsirene. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte eTiger ES-S6A Alarmsirene. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: eTiger ES-S6A kültéri sziréna.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií