Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVGA DG-86 Gaming Case

Zobraziť katalóg
EVGA DG-86 Gaming Case
5 1 hodnotení
PC skrinka full-tower, ATX, 8x 3.5 / 2.5", 4x 2.5", USB 3.0, USB 3.1, 4x 140mm ventilátor, priehľadná bočnica
Kód:  EV390b2e Produktové číslo:  100-E1-1014-K0

EVGA DG-86 Gaming Case

Táto skriňa bola vyvinutá pre najnáročnejších hráčov, ktorí si chcú zostaviť vlastný herný počítač. Optimálne riešené vedenie chladiaceho vzduchu a možnosť inštalácie výkonného vodného chladenia robia z počítačovej skrine EVGA DG-86 tú pravú voľbu predovšetkým pre tých, ktorí sa neuspokoja s bežne dostupnými hernými zostavami. K zvýšeniu výkonu procesora aj grafickej karty slúžia špeciálne funkcie K-Boost. Nechýbajú ani konektory USB 2.0, USB 3.0, USB typu C aj HDMI a regulácia otáčok ventilátorov.

Kľúčové vlastnosti

  • Ovládacie prvky, reštart a displej na bočnej strane
  • Umiestnenie konektorov na hornej i bočnej strane
  • Podpora systému vodného chladenia
  • Optimalizovaný dizajn pre dokonalý priechod chladiaceho vzduchu
  • Regulácia otáčok, kontrola teploty

Vysoká kompatibilita pre všetky súčasti zostavy

Konštrukcia hernej počítačovej skrine EVGA DG-86 ponúka možnosť inštalácie ventilátorov s priemerom 140 alebo 120 mm v počte až ôsmich kusov. Môžeme ich podľa potreby umiestniť na pravú aj ľavú stranu alebo do hornej časti skrine. Dva ventilátory na pravej a dva na ľavej strane sú už predinštalované. Voľné sloty sú pripravené na inštaláciu až štyroch HDD či SSD, na prípadné použitie populárnych vodných chladičov sú držiaky tiež k dispozícii. Základné dosky typu ATX, mITX, mATX alebo E-ATX sú podporované a je možné ich inštalovať podľa predstáv a potrieb hráčov.

K-Boost zvýši jedným stlačením výkon počítača

Jedná sa o funkciu, ktorú iste ocení každý hráč. Stlačením tlačidla K-Boost je totiž možné navýšiť výrazne výkon grafickej karty aj procesora. Grafické karty môžeme inštalovať dokonca štyri, ďalej sú k dispozícii štyri sloty 2,5 "a dva sloty 3,5". Na hornej strane nájdeme okrem bežných konektorov aj možnosť pripojenia slúchadiel aj mikrofónu, pre náruživých hráčov tak dôležitých. Káble sú vďaka svorkám prehľadne usporiadané a všetky komponenty zostávajú ľahko prístupné. Nechýbajú ani protiprachové filtre, na zobrazenie aktuálnej teploty a rýchlosti otáčok sa postará displej na boku prístroja, otáčky ventilátorov je možné plynule regulovať.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se do této casy zabudovat mechanika ?

Diskusia a poradňa k EVGA DG-86 Gaming Case
Príslušenstvo pre EVGA DG-86 Gaming Case
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVGA DG-86 Gaming Case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVGA DG-86 Gaming-Gehäuse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVGA DG-86 Gaming Case.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií