Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

EVGA HYBRID Water Cooler (All in One) pre GTX 1070/1080

Zobraziť katalóg
EVGA HYBRID Water Cooler (All in One) pre GTX 1070/1080
3,0 1 hodnotení
Vodné chladenie kompletný uzavretý set pre vybrané grafické karty EVGA radu Nvidia GTX 1080 a 1070
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  EV299a1 Produktové číslo:  400-HY-5188-B1
EVGA HYBRID Water Cooler (All in One) pre GTX 1070/1080 111,95 € Zánovné

EVGA HYBRID Water Cooler (All in One) pre GTX 1070/1080

EVGA HYBRID Water Cooler (All in One) pre GTX 1070/1080 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Doprajte svojej grafickej karte tú najlepšiu možnú starostlivosť a predĺžte jej životnosť. S týmto all-in-one modulom vodného chladenia to nebude žiadny problém. Nerozoberateľný set je pripravený na použitie ihneď po vybalení, netreba ho plniť kvapalinou, odvzdušňovať, ani zložito zostavovať. A najlepšie na tom je, že k inštalácii nepotrebujete žiadne špeciálne náradie a prípravky, všetko je plug-and play a absolútne bezúdržbové.

kľúčové vlastnosti

  • bezúdržbová prevádzka
  • Jednoduchá inštalácia
  • Efektívny prenos tepla od čipu
  • Zníženie teplôt a hlučnosti

Efektívnejšie ako predtým

Nielen, že docielite vyššej spoľahlivosti, nižšej hlučnosti, ale aj vám nebude horúca grafická karta ohrievať vnútro skrine. Základom chladenie je styčný blok s medenou základňou pre maximálny prenos tepla. Nemenej dôležitý je tiež "koniec" celého chladenie a to vzduchový výmenník, ktorý je osadený tichým 120mm ventilátorom. Chladenie je kompatibilný s EVGA kartami NVIDIA GeForce s jadrom GTX 1070 a GTX 1080.

Poznámka:
» Všetky kompletné sety vodného chladenia

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den! Hodí se tento set i na GTX 1080Ti? Když ano tak bude platit záruka, když je GPU i chladič od výrobce EVGA? Předem děkuji za info.

sestavujete toto chlazeni sami kdyz si to obednam s gr.kartou evga gtx 1080

Milá Alza, Vami ponúkaný "all in one kit" pre Geforce GTX 10XX je určený aj pre GTX 1080 CLASSIDFIED? Pýtam sa, nakoľko má CLASSIFIED iné PCB ako napr. SUPERCLOCKED. Vďaka za odpoveď.

Když si to namontuji sám, přijdu o záruku na grafickou kartu? Pokud ano, kde v Praze mi to namontuje technik alzy a za kolik?

Je toto chlazení jen pro grafické karty nebo má blok u pro CPU ?

Je toto chlazení jen pro grafickou kartu výrobce EVGA nebo pro každou GTX1070?

Dobry den. Koupim si tohle chlazeni, prehodim chlazeni. Vsechno je krasne, ale GK jednoho dne rekne KO. A ted nastava ta dulezita otázka, Alzo... Kartu poslu na reklamaci, dam puvodni chladic, ale Vas technik to odmitne s tim, ze karta ma porusene plomby, jelikož jsem vymenil chladic. Na co je tedy dobry tenhle výrobek? Nebo se něco zmenilo? :) Hezky den.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií