Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EVOLVEO Android Box Q5 4K

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Android Box Q5 4K
4,3 33 hodnotení
Multimediálne centrum - CPU 64-bit QuadCore 2.0 GHz, GPU PentaCore Mali-450, podpora Ultra HD 4K2K/H.265/HEVC až 60 fps, 2 GB RAM, 8 GB vnútorná pamäť/SDHC karta, WiFi, Gigabyte LAN, bluetooth, Miracast, HDMI 2.0, optický výstup, CEC, 3x USB port, Android 5.1
Kód:  JD180c1 Produktové číslo:  ANDBOX-Q5-4K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO Android Box Q5 4K

Premeňte váš Ultra HD televízor na multimediálne okno do sveta zábavy zahŕňajúce aj hry s vycibrenou grafikou. Tento malý prehrávač má systém Google Android, a tak vo vašej obývačke sprostredkuje aj internetové stránky či prehrávanie televíznych archívov. Flexibilný Android v priebehu pár chvíľ doplníte aplikáciami, a získate tak kompletný internetový a prehrávací servis presne podľa vašich predstáv.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálny prehrávač posilnený výkonom
  • Podpora videa vo vysokom rozlíšení 4K (Ultra HD)
  • Podpora najnovších kodekov videa (H.265 / HEVC až 60 fps)
  • Intuitívne prostredie systému najnovšieho Google Android 5.1 (Lollipop)
  • Portál Google Play s výberom najrôznejších aplikácií

Modernizácia pre výkon

Nová generácia s označením Q5 4K prináša väčší výkon, aby ste si užili hernú zábavu platformy Android. Extrémny výkon podá štvorjadrový, teraz 64-bitový 2 GHz procesor spoločne s pätjadrovým grafickým procesorom a 2 GB operačnej pamäte. Už neprídete o žiadny nový trhák s grafikou na úrovni herných konzol.

Prehrávanie odkiaľkoľvek

Prehrávajte multimediálny obsah z externého USB disku, flashdisku, pamäťovej karty alebo zo sieťových zariadení, ako sú šírené súbory NAS diskov, počítačov a podobne. Alebo streamujte obraz aj zvuk cez Miracast z notebooku, tabletu, inteligentného telefónu alebo iného zariadenia v sieti. K domácej sieti multimediálny prehrávač pripojíte LAN káblom alebo pohodlnejším bezdrôtovým WiFi.

Aplikácia pre každého

S Androidom dostanete prístup k rozsiahlemu portfóliu aplikácií na portáli Google Play, kde si vyberie naozaj každý. Ako základ sa ponúka internetový prehliadač Google Chrome. Na prehrávanie hudby Spotify či Deezer. Ďalšou možnosťou je kompletné multimediálne centrum Kodi alebo obľúbené videoslužby ako YouTube, iVysielanie Českej televízie, HBO GO, Prima PLAY, Netflix, Stream.cz, O2 TV, JOJ, Markíza alebo Voyo.cz (služby tretej strany môžu byť ukončené).

Parametre a špecifikácia:

Hardware:
Operačná pamäť: 2 GB
CPU: štvorjadrový, 64-bitový procesor na frekvencii 2 GHz
GPU: pätjadrový ARM Mali-450 grafický procesor
Integrovaná vnútorná pamäť: 8 GB
Možnosť rozšírenia vnútornej pamäte s pomocou SDHC/SDXC karty

Podpora:
Podpora Google Play
Podpora pre 2,4 GHz bezdrôtovú klávesnicu a myš
Podpora flash USB disku alebo externého pevného disku
Podpora online aktualizácie firmware (OTA upgrade)

Podporované formáty:
H.265 HEVC MP-10 @ L5.1 až do 4K x 2K @ 60fps
H.264 AVC HP @ L5.1 až do 4K x 2K @ 30fps
H.264 MVC až do 1080p @ 60fps
MPEG-4 ASP @ L5 až do 1080p @ 60fps (ISO-14496)
WMV/VC-1 SP/MP / AP až do 1080p @ 60fps
Open GL ES 3.1, open CL 1.2, DirectX 9.3
MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, FLAC a ďalšie
MKV, AVI, WMV, MOV a ďalšie
JPEG, BMP, GIF a ďalšie

Rozhranie:
HDMI 2.0
2× USB
1× USB OTG
Čítačka SDHC/SDXC kariet
AV výstup
GLAN RJ-45
Vstup pre napájací zdroj
bluetooth 4.0
WiFi 802.11 b/g/n (Miracast)

Rozmery:
120 × 120 × 18 mm

hmotnosť:
218 g

Balenie obsahuje:
EVOLVEO Android Box Q5 4K
Diaľkové ovládanie
HDMI kábel
230 V napájací zdroj
Používateľský manuál

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma toto zarizeni skutecne AV vystup?? Na obrazku neni videt, v popisech je uveden.

Dobrý den,chtěl bych si doukoupit bezdrátovou klávesnici s myší...Mohli byste mi doporučit která půjde do boxu napojit a bude kompatibilní?Děkuji

Dobrý den, budete dále naskladňovat tento produkt nebo se s dalším prodejem již nepočítá?

Dobrý den, koupil jsem u Vás včera Evolveo Q5 4k na přehrávání filmů. Zjistil jsem, že při přehrávání videa při propojení optickým kabelem s domácím kinem se zhruba po 5-8 vteřinách sekne zvuk, je to hrozně protivné! Zkoušel jsem různá nastavení (výstup zvuku v systému, nastavení zvuku v KODI...), aktualizace restarty, několik programů (Kodi, VLC, BSplayer...) a nic nepomáhá. Pak jsem zjistil, že i video z Youtube trpí stejnou věcí. Normální audiovýstup přes televize (HDMI) je OK, ale přes optiku to škytá a hryže se. Poradíte co je špatně? Děkuji

Dobry den,daji se na zarizeni nainstalovat adroid aplikace... napr. aplikace tipsport (sportovni prenosy)? Dekuji

jak mam uprednostnit v zarizeni pamet sd karty? nebo jak presouvat soubory na sd kartu????

Dobrý den, podporuje tento multimediální přehrávač také formát DVD z externího disku? Děkuji předem za odpověď

Dobrý den, potřebuji zařízení, které mi nahradí pc k projektoru. Mám flash disk nebo sd kartu, ze které chci přehrávat videa nebo obrázky přes projektor. Ocením i připojení internetu a promítat např. z YouTube. Která zařízení mi prosím doporučíte? Děkuji

Funguje s externí CD/DVD/BD mechanikou?

Dobrý den, prosím o info co se týká zvuku u tohoto zařízení. Mám zesilovač (receiver) Onkyo TX-NR747, který umí dekodovat DTS-HD, Dolby Digital, True HD atd. Připojení by bylo od tohoto zařízení přes HDMI do receiveru. Jde mi o to zda tyto audio kodeky podporuje ? nebo zda záleží pouze na aplikaci v Anroidu zda tyto zvukové kodeky umí, zde konkrétně program (KODI) ? protože někde uvádíte i u Anroid multimediálních center že např. podporují DTS-HD, True Dolby HD atd. ? Ale u toho ne ?

123
Diskusia a poradňa k EVOLVEO Android Box Q5 4K
Príslušenstvo pre EVOLVEO Android Box Q5 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Android Box Q5 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Android Box Q5 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Android Box Q5 4K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Android Box Q5 4K.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií