Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EVOLVEO bezdrôtová mini klávesnica pre Alarmex/Sonix

Zobraziť katalóg
EVOLVEO bezdrôtová mini klávesnica pre Alarmex/Sonix
3,8 8 hodnotení
Klávesnica
Kód:  RY202pm Produktové číslo:  ACS KEY2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO bezdrôtová mini klávesnica pre Alarmex/Sonix Predaj skončil

EVOLVEO bezdrôtová mini klávesnica pre Alarmex/Sonix

Jednoduché rozšírenie vášho alarmového systému o bezdrôtovú klávesnicu, stačí veľmi jednoducho spárovať s hlavnou jednotkou ALARMEX/Sonix. Bezdrôtová mini klávesnica k bezpečnostnému systému Evolveo Sonix. Klávesnicu možno jednoducho spárovať s hlavnou riadiacou jednotkou, čím vám uľahčuje prácu so zabezpečovacím systémom. Zariadenie je vybavené funkciou SOS ale umožnuje aj aktiváciu alebo deaktiváciu alarmu pri zadaní zabezpečovacieho kódu. Ďalšou funkciou je ochrana proti odcudzeniu počas demontáže, pri ktorej sa spustí alarm. Súčasťou balenia je aj napájací adaptér.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilné s:
Evolveo Alarmex/Sonix

Dosah:
80 m

Vysielacia frekvencia:
315/433 ± 0,5 MHz

Rozmery:
107 × 87 × 34 mm

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO bezdrôtová mini klávesnica pre Alarmex/Sonix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO bezdrátová mini klávesnice pro Alarmex/Sonix. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO kabellose Minitastatur für Alarmex/Sonix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO kabellose Minitastatur für Alarmex/Sonix. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Vezeték nélküli mini billentyűzet Alarmex/Sonix-hoz.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií