AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EVOLVEO diaľkový ovládač pre Omega T2

Zobraziť katalóg
EVOLVEO diaľkový ovládač pre Omega T2
5 2 hodnotení
– originálny, pre satelitný prijímač Mascom MC550T, 525T a 510T
Kód:  UE170c Produktové číslo:  REM 3060-T2-HEVC Stránky výrobcu
EVOLVEO diaľkový ovládač pre Omega T2 Predaj skončil

EVOLVEO diaľkový ovládač pre Omega T2

Prestal vám fungovať váš diaľkový ovládač? Ponúkame vám úplne nový originálny ovládač značky EVOLVEO. Tento diaľkový ovládač je určený pre multimediálny HD DVB-T2 prijímač Omega T2 a tiež pre satelitný prijímač Mascom radu MC550T, 525T a 510T. Teraz už nemusíte zúfať nad strateným alebo poničeným ovládačom. Jednoducho si kúpte nový a vychutnajte si všetky funkcie.

Kľúčové vlastnosti diaľkového ovládača EVOLVEO

  • Originálny diaľkový ovládač značky EVOLVEO
  • Určený pre multimediálne HD DVB-T2 prijímač Omega T2
  • Vhodný aj pre satelitný prijímač Mascom radu MC550T, 525T a 510T

Parametre a špecifikácia

Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!
Značka televízora
Univerzálne Hotovo!
Počet ovládaných zariadení
2 Hotovo!
Technológia
Infračervený Hotovo!

Batéria

Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Určenie

Značka televízora
Univerzálne Hotovo!

Vlastnosti

Počet ovládaných zariadení
2 Hotovo!
Technológia
Infračervený Hotovo!
Vhodné pre typ zariadenia
Domáce kino, DVD, Set-top box Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa vás spýtať. Mám tlevízor Blaupunkt 32/112l-GB-5B-HBKU-EU a chcel by som vedieť či mi bude pasovať tento ovládač

Dobry den. Jak mohu nastavit tento univerzalni ovladac s mou tv philips? At mackam cokoli tak nereaguje. Jak jej spojim s tv?

Dobrý den vážení. V současné nabídce Alza je dálkový ovladač Evolveo Omega T2. Můj dotaz:je tento ovladač kompatibilní pro přijímač/rekorder Evolveo Gamma T2 ? Děkuji za odpověď. Vladimír Voltner E-mail: [email protected]

Diskusia a poradňa k EVOLVEO diaľkový ovládač pre Omega T2
Príslušenstvo pre EVOLVEO diaľkový ovládač pre Omega T2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO dálkový ovladač pro Omega T2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Fernbedienung für Omega T2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Fernbedienung für Omega T2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO távirányító az Omega T2 számára.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií