Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

EVOLVEO GT

Zobraziť katalóg
EVOLVEO GT
4,2 6 hodnotení
Anténa vonkajšie, pre príjem DVB-T / T2 v HD, so zosilňovačom, zisk 46 dB, napájací adaptér, koaxiálny kábel 8.5mm, integrovaný LTE / 4G filter
16,96 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  JT903c2 Produktové číslo:  TDE GT Stránky výrobcu

EVOLVEO GT

EVOLVEO GT je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

EVOLVEO GT

Klasická anténa s vysokým ziskom

Vstavaný zosilňovač s externým napájaním a parametre predurčujú anténu pre použitie v oblastiach so slabým TV signálom. Produkt je vybavený LTE filtrom, ktorý odfiltruje signál mobilných operátorov a príjem TV signálu je tak úplne bez komplikácií. Anténa zvláda príjem v širokom spektre 470-862MHz a umožní tak príjem všetkých TV kanálov.


Príjem TV vo vysokom rozlíšení

Anténa je pripravená na príjem TV vo vysokom rozlíšení obrazu 4K/UHD. Špeciálny aerodynamický tvar antény má lepšiu prevenciu proti snehu, čí prúdeniu vetra než antény klasických tvarov.

EVOLVEO GT

EVOLVEO GT

Graf účinnosti, šumu a priestorového zisku

UHF VSWR (Voltage Standing Wave Ratio) graf vyjadruje účinnosť antény pre pásmo UHF. Koeficient VSWR rovný 1 znamená premenu všetkých elektromagnetických vĺn na elektrický signál. Graf VSWR pre anténu GT dosahuje veľmi vyrovnanú účinnosť a prakticky pre žiadne frekvenčné pásmo nevykazuje nižšiu účinnosť ako 70%, teda hodnota grafu VSWR nie je až na výnimky vyššia ako hodnota 3.
Graf UHF NF zobrazuje veľkosť šumu antény. GT vykazuje aj pri veľkom zosilnení signálu nízke hodnoty šumu.
Graf UHF Polar zobrazuje oblasti priestoru s najväčším ziskom antén


EVOLVEO GT

Jednoduché nastavenie optimálnej polohy

Uchytenie antény je jednoduché. Vďaka otočnému kĺbu je možné nájsť ideálnu polohu bez dodatočného povoľovania a uťahovania skrutiek.


Obsah balenia

  • Anténa
  • Napájací adaptér
  • Manuál
  • 8,5m koaxiálny kábel, konektor IEC M
EVOLVEO GT

Špecifikácia

  • VHF: 47-230 MHz
  • UHF: 470-862 MHz
  • Vstupné napätie: AC 220-240 V
  • Pracovné napätie: DC 12V/50 mA
  • Konektor: IEC
  • Zisk: UHF 45dB
  • Rozmery: 75 × 74 × 39cm

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Žádám o radu, jak jsou zapojeny AL pásky z obou dipólů. V návodu na montáž o tom není zmínka.

Dobrý den, jaký je max.průměr tyče pro připevnění antény? Jak daleko musí být upevněna anténa od stěny,pokud bude upevněna na výložníkový držák a nasměrování bude téměř rovnoběžné se stěnou? Děkuji za odpověď.

Prosím o sdělení, jakým způsobem je tato anténa upevněna - ( třmenem ke sloupku; navrch sloupku a pod.) a jak je veden kabel od této antény. PS. nikde toto není uvedeno ani v manuálu a ani na výkrese. Na stránkách výrobce také nic.

Príslušenstvo pre EVOLVEO GT
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií