Rapture AlzaBoxy Q1

EVOLVEO MG760

Zobraziť katalóg
EVOLVEO MG760
4,6 16 hodnotení
Myš herná, optická, viacfarebné podsvietenie, rozlíšenie 1000 - 3200 dpi, 6x programovateľné tlačidlo, pozlátený USB konektor
Kód:  ML076k Produktové číslo:  MG760 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO MG760


vypnuté
EVOLVEO MG760
 

Herná optická myš s rozlíšením 3 200 DPI

Zažite úplne nový zážitok z hrania s novou hernou myšou od spoločnosti EVOLVEO. Pri jej navrhovaní sa tvorcovia inšpirovali poslednými trendmi herných myší, ktoré využívajú profesionálni hráči pri svojich hrách a herných súbojoch. Jej optický snímač je veľmi presný a dosahuje až 3 200 DPI, pričom disponuje tlačidlom na úpravu týchto hodnôt, čím zaručuje individuálne prispôsobenie sa každému hráčovi.


Pohodlie aj po mnohých odohraných hodinách

Ergonomické telo zaisťuje pohodlie aj po mnohých odohraných hodinách. Futuristický dizajn a farebné podsvietenie dokresľuje atmosféru pri hraní a jej hmotnosť zaručuje naozaj presnú mušku. Myš je vyrobená z kvalitných materiálov a je pokrytá 6 tlačidlami, z ktorých každé je možné naprogramovať tak, aby uľahčilo ovládanie a sprostredkovalo rýchly prístup k niektorým funkciám v hre.

vypnuté
EVOLVEO MG760
 

vypnuté
EVOLVEO MG760
 

Myš na mieru pre vaše potreby

Základom správnej hernej myši je možnosť naprogramovania všetkých dostupných tlačidiel a tento model nie je výnimkou. Príjemný a veľmi intuitívny program, ktorý je jej súčasťou, umožní komplexné nastavenie tlačidiel tak, aby myš fungovala presne podľa vašich predstáv. Softvér pre presné užívateľské nastavenie a programovanie makier (5 profilov) je možné stiahnuť tu: http://www.evolveo.eu/cz/mg760


vypnuté
EVOLVEO MG760
 

Kľúčové vlastnosti

  • 6 programovacích tlačidiel a 1 rolovacie koliesko
  • Pozlátený USB konektor
  • Dĺžka USB kábla 1,5 m
  • Optický snímač s prepínateľným rozlíšením 1000 - 3200 DPI
 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
330 g Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
330 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Maximálny dosah
1,5 m Hotovo!
Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Je myš vhodná k hraní RPG her ?

Dobrý den, Je u této myšky potřebný internet ?

Dobrý den, rád bych se zeptal, jakou má myš spotřebu. Předem děkuji za odpověď (... mA

Dá sa nadstaviť farba myšky a ak áno tak ako ?

Dobrý den, bohužel jsem nenašel k myši software na nastavení ? nemáte pro ni prosím odkaz ? Na internetu jsem našel pouze driver.

Ake su rozmery tejto mysi ?

jaký Snímač pohybu má tato myš na czc píší, že laserový, ale vy zde máte napsaný optický

Jdou měnit barvy??

Dobry den, dnes som obdrzala tuto mysku objednavka cislo: 164562783 v popise vyrobku uvadzate DPI 4000 hned na obale mysky ma uputala informacia ze DPI ma len 3200 ako je to mozne?

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli tato myš bude kompatibilní s Usb vstupem u tohoto notebooku Lenovo IdeaPad G580 předem děkuji za odpoveď

Diskusia a poradňa k EVOLVEO MG760
Príslušenstvo pre EVOLVEO MG760 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO MG760. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO MG760. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO MG760. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO MG760.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií