AP+ nový vizuál AD homeoffice

EVOLVEO OMEGA T2

Zobraziť katalóg
EVOLVEO OMEGA T2
4,4 283 hodnotení
Set-top box DVB-T2/T (H.265/HEVC), Full HD, HDMI, SCART, S/PDIF koaxiálny a USB, timeshift a epg, záznam na flash disk
Kód:  JT901m3d Produktové číslo:  DT-3060-T2-HEVC Stránky výrobcu

EVOLVEO OMEGA T2

vypnuté
EVOLVEO OMEGA T2

DVB-T2 príjmač novej generácie s podporou H.265/HEVC

Evolveo Omega T2 je multimediálny rekordér novej generácie. Tento prístroj už podporuje nový vysielací DVB-T2 štandard s kompresiou H.265, nazývanou tiež HEVC. Bez podpory tohto kodeku, sa pravdepodobne po roku 2020 už nezaobídete. Súčasné klasické DVB-T (H.264) vysielanie by totiž po tomto roku malo byť vypnuté. HEVC disponuje úspornejším kódovaním, ktoré znižuje dátový tok pri zachovaní porovnateľnej kvality, v porovnaní s predošlým kódovaním H.264.



vypnuté
EVOLVEO OMEGA T2

Nahrávanie aj prehrávanie z externých úložísk

Prijímač je spätne kompatibilný s kodekom H.264. Okrem toho, umožňuje prehrávanie multimédií z flash diskov alebo externých diskov vo formátoch MKV, DiVX, MPG, MP3, MOV či JPEG. Nechýba ani možnosť nahrávania televízneho obsahu na externé médiá v digitálnej kvalite. Samozrejmosťou je podpora časového nahrávania alebo ručného zadania začiatku a konca nahrávania. Praktická je aj funkcia TimeShift.


vypnuté
EVOLVEO OMEGA T2

Jednoduchá inštalácia

Prijímač disponuje plne českým teletextom, EPG - elektronickým programovým sprievodcom aj menu. Prístroj je kompletne v čsštine, vďaka čomu si nebudete musieť lámať hlavu s anglickými výrazmi. Inštalácia prijímača je jednoduchá a zvládnete ju úplne sami, nebudete tak potrebovať asistenciu odborníka. Ladenie programov možno vykonať buď automaticky, alebo manuálne prostredníctvom kanálov či frekvencií. Ak máte deti, určite oceníte funkciu rodičovského zámku.


vypnuté
EVOLVEO OMEGA T2

Praktické funkcie na jednoduché ovládanie

Obsluhu Evolveo Omega T2 uľahčuje prehľadný informačný LCD displej a diaľkové ovládanie. K svojmu televízoru ho pripojíte pomocou moderného HDMI kábla a pokiaľ máte starší televízor, tak využijete analógový SCART. Aktualizácia zariadenia sa vykonáva cez USB port. Spotreba v pohotovostnom režime je menšia ako 1 W.


Obsah balenia

  • Podpora kodeku H.265/HEVC (DVB-T2)
  • Telo prístroja je vyrobené z kovu
  • TimeShift, Dolby Digital Plus a EAC3
  • Podpora formátu MKV a DivX s titulkami
  • Nahrávanie na USB disk (FAT32/NTFS)
  • Zariadenie je spätne kompatibilné s MPEG-4 HD/MPEG-4 SD/AVC/H.264 HP@L4, MPEG-2 a MPEG-4 SD
  • Záznam je ukladaný vo formáte *.TSV
  • Kompletne v CZ
  • Automatická prezentácia fotografií s prechodovými efektmi
  • Podpora tvorby playlistov, hudby alebo fotografií
vypnuté
EVOLVEO OMEGA T2

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!
Záznam na
flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, S/PDIF koaxiálny, USB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Vlastný Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dozvěděl jsem se, že nahrává na USB ve formátu .tsv, je celý pořad nahrán do jednoho souboru nebo je záznam rozkouskován do částí např. 0,5GB jak tomu bylo u přístroje TELESYSTEM? Děkuji

Dobrý den,je možné na set-top box nahrávat několik programů najednou ?

Dobrý den, funguje Evolveo Omega T2 i na současné DVB T?

Dobrý den, je možné nastavit výstupní formát videa 720p (pro TV, které nemá FullHD ale jenom HDready)? Lze pak sledovat FullHD vysílání v rozlišení 720p? Děkuji za odpověď.

dobrý den, pokud tento set-top-box připojím k televizi, která již má svůj zabudovaný, bude i tak fungovat? (50" Philips 50PFH5300)

Dobrý den. pokud budu přístroj vypínat ze sítě, bude si po zapnutí pamatovat předchozí nastavení ? Děkuji

Dobrý den, mám již druhé Evolve Omega, ale neduhy má stejné jako ten první : neustále nabízí do manuálního nastavení o němž není v návodu zmínka. I když v časovači nastavím nahrávání STB sice zapne v uvedený čas, ale pak zjistím, že nahrál jen část nebo vůbec nic a to bez ohledu na způsob zadání nahrávky přes EPG nebo časovač

Existuje TV přijímač/set-top-box pro příjem digitálního pozemního DVB-T2, který by se dal do USB či HDMI televize a televize by se mohla stále ovládat stávajícím 1 ovladačem televize?

Zdravím všechny. Lze zablokovat automatické spuštění po připojení napájení? Tato funkce je dle mě velmi nešťastná, protože pokud dojde k výpadku a opětném nahození el.sítě v době vaší nepřítomnosti, settopbox se sám zapne a s přítomností signálu se zapíná i TV. Díky za odpověď. Milan Hradec Králové.

Kde je možné stáhnout nejnovější verzi firmware, s vylepšeními a případně novými přidanými funkcemi?

123...
Diskusia a poradňa k EVOLVEO OMEGA T2
Príslušenstvo pre EVOLVEO OMEGA T2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO OMEGA T2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO OMEGA T2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO OMEGA T2.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií