Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AlzaBoxy Q1

EVOLVEO Ptero Q20

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Ptero Q20
5 2 hodnotení
PC skrinka – ATX, mATX (Micro ATX) a mITX (Mini ITX), 2× 3,5", 2× 2,5", usb 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), slúchadlá a mikrofón, 2x200mm, max. výška chladiča 160 mm, max. dĺžka grafickej karty 320 mm, bez zdroja, bočnica temperované sklo
Kód:  UE116a6 Produktové číslo:  ptero Q20 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO Ptero Q20

Počítačová skriňa EVOLVEO Ptero Q20

Atraktívne vyzerajúca počítačová skriňa EVOLVEO Ptero Q20 sa stane dokonalým úložiskom vašich nadupaných herných komponentov. Zaujme veľkou presklenou bočnicou z tvrdeného skla a štvoricou efektívnych ventilátorov s modrým podsvietením, vďaka ktorým perfektne uvidíte nainštalovaný hardvér. PC skrinka podporuje základné dosky veľkosti ATX s platformou Intel aj AMD a pojme robustný chladič procesora s maximálnou výškou 160 mm. Potešia aj dobre prístupné konektory USB 3.0, USB 2.0 a 3,5 mm jack nahornom paneli.

ATX

Podporovaný formát základnej dosky

2 × 200 mm

Inštalované RGB ventilátory

320 mm

Maximálna dĺžka grafické karty

EVOLVEO Ptero Q20

Celosklenená konštrukcia EVOLVEO Ptero Q20

Práve počítačová skriňa vás môže odlíšiť od mnohých čiernych alebo sivých PC. EVOLVEO Ptero Q20 sa pýši netradičnou konštrukciou, ktorú tvorí na čelnej strane i na oboch bočniciach tvrdené sklo. Vďaka tomu vynikne obsah skrine, a preto sa určite musíte sústrediť na dokonalý káblový manažment. A súčasne vybrať aj dizajnovo zaujímavé komponenty.

EVOLVEO Ptero Q20

Dostatok miesta pre mnoho ventilátorov

Už od výrobcu je počítačová skrinka EVOLVEO Ptero Q20 osadená štvoricou nádherných RGB ventilátorov Rainbow Ring s priemerom 200 mm. Ventilátory sa potom ovládajú samostatným tlačidlom na čele skrine. Ďalšia pozícia pre 120 mm ventilátor je pripravená v zadnej časti. Nároční užívatelia potom môžu PC skrinku vyzdobiť ešte ďalším párom 120 mm ventilátorov v hornej časti.

EVOLVEO Ptero Q20

Všetko dôležité na jednom mieste

PC skrinka EVOLVEO Ptero Q20 vás určite nadchne vo všetkých kľúčových parametroch. Môžete do nej totiž osadiť výkonnú grafickú kartu s dĺžkou až 320 mm, ventilátor od CPU potom môže byť vysoký až 160 mm. Tunel v spodnej časti ukrýva priestor pre napájací zdroj a v prednej časti potom nájdete dve šachty pre 3,5“ disky. Ďalšie dve pozície pre 2,5“ disky sú naopak v hornej časti, kde je k nim výborný prístup.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť
Midi Tower Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) Hotovo!
Počet interných 5,25" slotov
Hotovo!
Počet interných 3,5" slotov
Hotovo!

Určenie a veľkosť

Veľkosť
Midi Tower Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky
ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) Hotovo!
Počet interných 5,25" slotov
Hotovo!
Počet interných 3,5" slotov
Hotovo!
Počet interných 2,5" slotov
Hotovo!
Max. výška chladiča procesora
160 mm Hotovo!
Max. dĺžka grafickej karty
320 mm Hotovo!
Ďalšie vybavenie
Cable management, Prachové filtre, Podpora SSD (2,5"), Podsvietenie Hotovo!

Vonkajšie usporiadanie

Externá 5,25" pozícia
Hotovo!
Externá 3,5" pozícia
Hotovo!
Umiestnenie predného panelu
Zhora Hotovo!
Konektory predného panelu
USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón Hotovo!
Bočnica
Priehľadná Hotovo!
Materiál bočnice
Temperované sklo Hotovo!
Ďalšie vybavenie
Osvetlenie Hotovo!

Zdroj

Zdroj
Bez zdroja Hotovo!
Podporovaný formát zdroja
ATX Hotovo!

Chladenie

Veľkosť predného ventilátora
2x200mm Hotovo!
Veľkosť zadného ventilátora
1x120mm Hotovo!
Veľkosť horného ventilátora
1x120mm Hotovo!
Počet pozícií pre ventilátory
Hotovo!
Počet osadených ventilátorov
2x200mm Hotovo!

Podsvietenie

Farba podsvietenia
RGB Hotovo!

Materiál

Materiál skrine
Oceľ Hotovo!

Rozmery

Šírka
210 mm (21 cm) Hotovo!
Výška
440 mm (44 cm) Hotovo!
Hĺbka
370 mm (37 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim , lze namontovat na skrin vodni chlazeni ? .... ASUS ROG STRIX LC 240 RGB

Dobrý deň sú knej aj Ventilátory komplet

Dobrý den , chtěl bych si k této skříni dokoupit dozadu ještě jeden RGB ventilátor. Bohužel má deska má pouze 2x 4pin. Je prosím nějaký způsob jak to udělat aby přikoupený zadní ventilátor také svítil ? Děkuji za Váš čas.

Dobrý deň. Myslite, že keď dam radiátor na vodné chladenie z predu, že mi tie dve 200mm fany budú stíhať chladiť procesor keďže nemajú reguláciu otačok? Aké vlastne majú tie fany maximálne otáčky? Ďakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné uchytit vodní chlazení nahoru předem děkuji za odpověď

Dobrý deň, zmestí sa sem základná doska Asus TUF b450 Gaming PRO s procesorom AMD Ryzen 5 3600 a chladičom pre procesor „SilentiumPC Fera 3 HE1224“, máte tento chladič v obchode a určite sa zmestí, inak sa hodí hovorí, že maximálna výška chladiča je 160 mm, a samotný chladič je 155, to je strašidelné)

Dobrý deň, zmestí sa sem základná doska Asus TUF b450 Gaming PRO s procesorom AMD Ryzen 5 3600 a chladičom pre procesor „SilentiumPC Fera 3 HE1224“, máte tento chladič v obchode a určite sa zmestí, inak sa hodí hovorí, že maximálna výška chladiča je 160 mm, a samotný chladič je 155, to je strašidelné)

Dobry den chcel by som sa spytat ci v skinke su uz vsetky potrebne kable?

Koľko ventilátorov obsahuje bedna EVOLVEO Ptero Q20 v popise sú že 4. Je to pravda?

Ake su presne tie predne 200mm rgb ventilatory? Su cez molex pripojene na 12V alebo 5V ?Maju iba + a - bez regulacie ?Dakujem

12
Diskusia a poradňa k EVOLVEO Ptero Q20
Príslušenstvo pre EVOLVEO Ptero Q20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Ptero Q20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Ptero Q20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Ptero Q20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Ptero Q20.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií