Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVOLVEO Pulse 550W čierny

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Pulse 550W čierny
4,5 83 hodnotení
PC zdroj ATX 2.2, pasívne PFC, 12cm ventilátor, retail
Kód:  UE105e Produktové číslo:  EP550PP12R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO Pulse 550W čierny

Počítačový zdroj dodávaný v elegantnom retail balení s výkonom 550 W.Tento zdroj v čiernom prevedení je ideálnou voľbou pre pohon počítačových zostáv, v ktorých sú ukryté pomerne výkonné komponenty ako niekoľko jadrových procesorov pracujúcich na vysokých frekvenciách alebo hernej grafickej karty.Zdroj spĺňa certifikáciu ATX 2.2, má pasívne PFC a jeho význačným rysom je 120mm tichý ventilátor s reguláciou otáčok, ktorý zamedzí nadbytočnému hluku v prípade nízkeho zaťaženia systému.Zdroj ponúkne 4 SATA konektory a pre napájanie výkonné grafické karty je pripravený jeden PCI Express konektor v prevedení 6 +2 piny.Samozrejmosťou, je potom napájací konektor 20 +4 pinov pre základnú dosku.

Parametre a špecifikácie:

Základné informácie:
Formát: ATX 2.2
Výkon: 550 W
PFC: pasívne
Ďalšie vlastnosti: sieťový vypínač

Chladenie:
Rozmer ventilátora: 120 mm
Regulácia otáčok

Konektory:
4x SATA
1x PCI Express 8 (6 +2) pinov
1x napájací ATX 24 (20 +4) pinov

  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
550 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Výbava a funkcie
Pasívny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Konektory
ATX 24pin Hotovo!
Počet PCI Express 8-pin
Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
550 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Pasívny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 24pin Hotovo!
Počet PCI Express 8-pin
Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
120 mm Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, koľko ma tento zdroj pin kabel na zakladnu dosku, a koľko pin na cpu?.. (Má to 24pin na zakl. dosku, a 4pin na cpu?..

dobrý den je tento zdroj dostačující na : základní desku msi z270 gaming plus , i5-7500 , a 1050 ti 4gb ?

Dobrý den měl bych takovou otázku, hledám zdroj aby dostačoval mé grafice GIGABYTE GV-N710D3-2GL, a také aby seděl a byl kompatibilňí s mou základňi deskou ASROCK G41M-VS3 R2.0 myslím si že tento je ideálňi, ale potřebuji vědět jestli bude sedět s mou základňí deskou, prosím jen o odpověď expertu s Alzy, moc děkuju za odpověď:) hezký den.

Dobrý den, je tento zdroj dostatečný pro následující sestavu? MSI 970 Gaming AMD FX-8350 2x8Gb DDR3 1866MHz Hyperx Savage Geforce GTX 1050 Ti gaming

Diskusia a poradňa k EVOLVEO Pulse 550W čierny
Príslušenstvo pre EVOLVEO Pulse 550W čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Pulse 550W černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PC-Netzteil Evolve Pulse 550W schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PC-Netzteil Evolve Pulse 550W schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Pulse 550W fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií