Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EVOLVEO R05 čierna

Zobraziť katalóg
EVOLVEO R05 čierna
4,5 51 hodnotení
PC skrinka ATX a mATX (Micro ATX), 1× 5.25", 1× 3.5", 4× 2.5", konektory predného panelu: USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), slúchadlá a mikrofón, 1x120mm, max. výška chladiča 160 mm, max. dĺžka grafickej karty 420 mm, bez zdroja, bočnica: oceľová
Kód:  UE113i Produktové číslo:  CAER05000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO R05 čierna


Elegantná počítačová skriňa miditower Evolveo R05

Pri výbere tej správnej počítačovej skrine musíte zohľadniť viacero faktorov, cez veľkosť a vnútorný priestor až po preferovaný vzhľad. Skriňa musí byť kvalitná a odolná, aby spoľahlivo chránila vnútorné komponenty pred zanesením prachom, otrasmi pri prenášaní počítača a podobne. Počítačová skriňa Evolveo R05 je case strednej veľkosti (miditower) a je určená pre základné dosky podporujúce platformu Intel aj AMD. Na prvý pohľad vás upúta jej minimalistický dizajn v osvedčenej farebnej kombinácii čiernej so striebornými prvkami. Efektný vzhľad skrine R05 ju povýši na štýlový doplnok moderne zariadených izieb, nestratí sa však ani v kancelárii.


Dostatok priestoru pre všetko potrebné

Počítačová skriňa Evolveo R05 je konštruovaná ako full ATX Miditower a poskytne vám dostatok miesta pre inštaláciu základných dosiek typu ATX, alebo menších dosiek typu micro ATX. Do skrine Evolveo R05 sa zmestia až štyri 3,5" disky. Môžete využiť celkom 7 slotov na zadnej strane skrine, ktoré sa hodia na inštaláciu rôznych grafických a rozširujúcich kariet. Na prednej strane skrine R05 nájdete dve 5,25" pozície určené na inštaláciu optických mechaník a regulátorov. Pod nimi je umiestnená jedna externá 3,5" pozícia na inštaláciu disketovej mechaniky, prípadne čítačky pamäťových kariet alebo iných kompatibilných zariadení. Celá skriňa Evolveo R05 má kompaktné rozmery 475 × 203 × 437 mm.


Prispôsobte si chladiaci systém podľa potreby

Pre správne chladenie komponentov je dôležitý dostatok ventilátorov. Koľko ich budete potrebovať záleží na vašej osobnej počítačovej zostave. Skriňa Evolveo R05 je vybavená tromi pozíciami pre 120 mm ventilátory. Jeden zadný 120 mm tichý ventilátor získate priamo s kúpou skrine. K nemu je možné dodatočne zaobstarať Evolveo LED ventilátory v rôznych rozmeroch a farbách. Napájací zdroj nie je k modelu R05 dodávaný, aby ste si mohli vybrať zdroj s výkonom priamo pre vašu PC zostavu.


Rad praktických portov

Jednoduchý prístup k často využívaným konektorom musí byť samozrejmosťou, preto sú tie základné umiestnené hore na prednej strane skrine R05. Nájdete medzi nimi dva USB 2.0 konektory, kam pripojíte napríklad myš, klávesnicu, externé disky a ďalšie potrebné zariadenia. Medzi vstupy je zaradený tiež jeden rýchly USB 3.0 konektor. Nesmie chýbať ani tradičná dvojica 3,5 mm audio konektorov, jeden na výstup slúchadiel, druhý na vstup mikrofónu.


Parametre a špecifikácia

Veľkosť
Midi Tower Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX, mATX (Micro ATX) Hotovo!
Počet interných 5,25" slotov
Hotovo!
Počet interných 3,5" slotov
Hotovo!

Určenie a veľkosť

Veľkosť
Midi Tower Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Formát základnej dosky
ATX, mATX (Micro ATX) Hotovo!
Počet interných 5,25" slotov
Hotovo!
Počet interných 3,5" slotov
Hotovo!
Počet interných 2,5" slotov
Hotovo!
Max. výška chladiča procesora
160 mm Hotovo!
Max. dĺžka grafickej karty
420 mm Hotovo!
Ďalšie vybavenie
Podpora SSD (2,5") Hotovo!

Vonkajšie usporiadanie

Externá 5,25" pozícia
Hotovo!
Externá 3,5" pozícia
Hotovo!
Umiestnenie predného panelu
Spredu Hotovo!
Konektory predného panelu
USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Slúchadlá, Mikrofón Hotovo!
Bočnica
Nepriehľadná Hotovo!
Materiál bočnice
Oceľová Hotovo!

Zdroj

Zdroj
Bez zdroja Hotovo!
Podporovaný formát zdroja
ATX Hotovo!

Chladenie

Veľkosť predného ventilátora
1x120mm Hotovo!
Veľkosť zadného ventilátora
1x120mm Hotovo!
Počet pozícií pre ventilátory
Hotovo!
Počet osadených ventilátorov
1x120mm Hotovo!

Podsvietenie

Farba podsvietenia
Bez podsvietenia Hotovo!

Materiál

Materiál skrine
Oceľ Hotovo!

Rozmery

Šírka
203 mm (20,3 cm) Hotovo!
Výška
437 mm (43,7 cm) Hotovo!
Hĺbka
475 mm (47,5 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky tuning skrinky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aka je maximalna vyska chladica pre CPU? Aka je maximalna hlbka pre opticku mechaniku, pri pouziti ATX dosky? Je mozne pouzit siroke PSU (18cm)?

Dobrý deň Mám otázku ohľadom konektora na pripojenie USB portov na prednom paneli. Z obrázku je zreteľné že skrinka má vpredu 2x USB 2.0 a 1x USB 3. Moja otázka znie: je možné zapojiť tieto porty aj do základnej dosky, ktorá má iba USB 2 interný konektor ? Sú všetky porty pripájané cez jeden spoločný USB 3 kábel do základej dosky, alebo je to rozdelené tak, že USB 2 porty majú samostatný konektor ? Moja predstava je že zapojím aspoň USB 2 porty a USB 3 prelepím páskou - bude nezapojený.

Dobry den mam dotaz. Vlezou se do skřině nove karty od Nvdie , čili 3080? Karta ma 319 mm v delce ale vyška a hrubost mi nějak nesedí. Case ma udajně byt schopen pozřít až 420 mm kartu. ale když se člověk podiva na ty dimenze už ted od oka musí mu dojít že někde asi později bude problem. Děkuji

Prosim vas kolko ma slotov pre interne 3,5 HDD. pise sa ze jeden ale na fotke sa zda ze dolevpredu su ri miesta pre 3,5 HDD. Dakujem

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá stejný problém jako já s touto skříní. Jedná se o kolizi zadního ATX panelu desky Asus strix x570 gaming -f. Zkrátka armor desky je vyšší a pod zadní 120mm fan se nevejde asi o dva milimetry. Čili jsem bez zadního odvětrávání. Díky za každou reakci a zkušenost všem.

Jaký použít filtr na boční větrák, když je rozteč otvorů pro upevnění filtru 125x125mm? Vlastní filtr by měl být 140x140mm.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je skříň kompatibilní s chladičem na procesor Cooler Master Hyper 212 LED (https://www.alza.cz/cooler-master-hyper-212-led-d4635259.htm) a s interní DVD mechanikou ASUS DRW-24D5MT černá bulk (https://www.alza.cz/asus-drw-24d5mt-cerna-bulk-d4493739.htm) Děkuji za odpověď, Bartík

Dobrý den, vejde se do této bedny Základní deska: MSI Z390-A PRO a grafická karta ASUS TUF GAMING GeForce GTX1660 O6G ?

Dobrý den kabely od usb a napájení jsou přímo v bedně nebo se musí nějak dokupovat?

Dobrý den, dostanu se skříní (v balení) i šuplíky na pevné disky (nebo SSD)?

123
Diskusia a poradňa k EVOLVEO R05 čierna
Príslušenstvo pre EVOLVEO R05 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO R05 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO R05. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO R05. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO R05.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií