Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVOLVEO StrongPhone Q4 s 4500 mAh batériou

Zobraziť katalóg
EVOLVEO StrongPhone Q4 s 4500 mAh batériou
4,5 31 hodnotení
Mobilný telefón 4.0 "Gorilla Glass IPS displej, MIL-STD-810G, vodotesný + odolný, pogumovaný povrch, QuadCore 1.2 GHz, 1GB RAM, 4GB ROM, IPS 480x854px s 16.7mil. Farieb, 8.0 Mpx foto s bleskom, Dual SIM, WiFi + WiFi HotSpot, HD video, Li-Pol batéria 4 500 mAh s funkciou ECO, 3G, GPS, E-kompas, LED dióda, microSDHC, micro USB, Android 4.2
Pridať do zoznamu
EVOLVEO StrongPhone Q4 s 4500 mAh batériou 179,08 € Zánovné

EVOLVEO StrongPhone Q4 s 4500 mAh batériou

EVOLVEO StrongPhone Q4 s 4500 mAh batériou je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Certifikované podľa štandardu MIL-STD-810G: 2008

Konštrukcia spĺňa podmienky testov Ministerstva obrany USA (United States Department of Defense) MIL-STD-810G: 2008.

Testované pre

  • nízky tlak (nadmorská výška), skúšobná metóda 500.5, postup I
  • vlhkosť, skúšobná metóda 507.5
  • slnečné žiarenie, skúšobná metóda 505.5, postup II
  • kyslé prostredie, skúšobná metóda 518.1

Extrémne odolný telefón pripravený nasledovať vás do miest, o ktorých si ostatné telefóny netrúfnu ani uvažovať. Špeciálne navrhnutá konštrukcia s pogumovaným povrchom znesie aj to najhrubšie zaobchádzanie v tých najextrémnejších podmienkach, a tak si svoj názov StrongPhone rozhodne zaslúži. Aj cez svoju enormnú odolnosť je však vybavený 4 "displejom, štvorjadrovým procesorom, špičkovým fotoaparátom a dokáže mať naraz aktívne dve SIM karty, čím sa z neho stáva doslova unikát na svetovom trhu.

Bezdrôt na cesty


Na cestách určite oceníte funkciu WiFi hotspot, s ktorou vytvoríte bezdrôtovú WiFi sieť v okolí svojho telefónu. Môžete potom ľahko zdieľať svoje dátové pripojenie v telefóne pre prístup na internet, napríklad v notebooku.

Vodotesný smartphone


Vezmite si telefón so sebou na stavbu, k moru, na púšť, do lesa alebo napríklad k rieke a nestrachujte sa o neho. Vďaka špecifikácii IP67 je telefón odolný proti vniknutiu prachových častíc a vydrží ponorený 1 meter pod vodnou hladinou celých 30 minút. Okrem toho mu nevadia občasné pády na zem, hrubá špina ani vibrácie.

Quad Core výkon


Užite si rýchle prehliadanie webu, najnáročnejšie hry, multitasking a možnosť sťahovať veľké súbory vďaka výkonnému Quad Core procesoru. Využíva modernú architektúru ARM Cortex-7, ktorá je optimalizovaná na maximálny výkon s nízkou spotrebou energie. Vysoký výkon telefónu dodáva tiež 1 GB operačnej pamäte.

Odolný IPS displej


Odolný smartphone EVOLVEO StrongPhone Q4 je vybavený neuveriteľným 4.0 "IPS Gorilla Glass displejom so zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu. Technológia IPS zaistí kryštalicky čistý obraz, verné farby a široké pozorovacie uhly.

Špičkový fotoaparát a HD video


Telefón je vybavený citlivým 8.0megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním, LED diódou pre blesk a podpora v režime High Dynamic Range, vám umožní vidieť viac detailov vo vašich snímkach rozšírením rozsahu expozície. Nový foto editor ponúka nové filtre, ohraničenie a ďalšie nástroje pre jednoduchú úpravu vašich fotografií.

Skvelá ergonómia


Telefón je po stranách tvarovaný tak, aby sa ľahko držal a dobre padol do ruky. Telo telefónu chráni pred nárazmi pogumovaný odolný povrch s vystuženým vnútorným rámom pre zvýšenie odolnosti.

Svetlo na cesty


U smartphonu StrongPhone Q4 nemusíte zapínať displej, ak chcete zistiť, či ste nezmeškali hovor alebo vám nedošla správa. Na čelnej strane sa totiž nachádza praktická signalizačná dióda. Smartphone je tiež dodávaný s aplikáciou Flashlight (svietidlo), ktorá zaistí svetlo z LED blesku.

Vyhradené tlačidlá


Komfortné ovládanie vám uľahčí tlačidla na boku telefónu pre spúšť fotoaparátu, SOS, reguláciu hlasitosti, prijatie hovoru alebo ukončenie hovoru / uzamknutie / vypnutie displeja. Predné tlačidla možno v menu telefónu deaktivovať, ak ich nechcete využívať.

Android 4.2 Jelly Bean


Najnovší operačný systém Google Android 4.2 Jelly Bean má vylepšené menu s rýchlym nastavením, prepracovanú lištu s notifikáciami, múdrejší Google Now, aktualizovaný Gmail, Google+, Mapy, YouTube, Aktuality, fotoaparát s podporou funkcie panoráma a ďalšie. Prepracovaná je tiež aplikácia Hodiny, v ktorej pribudli dve nové funkcie - stopky a časovač.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1280 × 720 (HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO StrongPhone Q4 s 4500 mAh batériou
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií