PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO WK-221

Zobraziť katalóg
EVOLVEO WK-221
4,2 199 hodnotení
Set klávesnice a myši , česká kancelárska klávesnica, bezdrôtová, USB a WiFi konektor, vysokoprofilové klávesy, optická myš, 1600 DPI, 6 tlačidiel, vhodná pre pravákov
Česká klávesnica
Kód:  ML022c Produktové číslo:  WK-221 Stránky výrobcu

EVOLVEO WK-221


Bezdrôtová súprava optickej myši a tenkej klávesnice

Doprajte si pri práci na počítači maximálny komfort bez prekážajúcich káblov s bezdrôtovou súpravou myši a klávesnice Evolveo WK-221. Klávesnica vás poteší odnímateľnou podložkou pod zápästie a 9 multimediálnymi klávesmi. Vďaka nim sa rýchlo dostanete k často využívaným funkciám, napríklad na ovládanie hlasitosti. Bezdrôtová myš je ergonomicky tvarovaná, takže sa vám s ňou bude skvele pracovať, navyše v rozlíšení 1 600 DPI. Klávesnica aj myš sú napájané vymeniteľnými batériami.


Veľmi jednoduchá inštalácia

Spolu so súpravou klávesnice a myši Evolveo WK-221 dostanete miniatúrny prijímač, ktorý ľahko zapojíte do USB portu. To je z vašej strany všetko a môžete hneď začať celú súpravu používať, a to do vzdialenosti až 10 metrov. Ovládajte počítač napríklad z pohodlia vašej sedačky, ako vám to len bude vyhovovať. Bezdrôtový prenos je realizovaný vo frekvenčnom pásme 2,4 GHz.


Šikovná univerzálna súprava

Klávesnica je konštruovaná tak, aby ste si ju mohli prispôsobiť podľa svojich predstáv. Môžete sa rozhodnúť, či chcete mať pod zápästím podložku, alebo nie. Ak vám podložka nevyhovuje, stačí ju jednoducho odňať. Myš aj klávesnica zo súpravy WK-221 sú napájané každá dvoma AAA batériami, ktoré nájdete priamo v balení. Táto bezdrôtová súprava od Evolveo podporuje operačné systémy Windows 98 SE, ME, 2000, XP, Vista, Windows 7, 8 a 10.



Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Typ batérie
AAA Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
47,6 cm (476 mm) Hotovo!
Výška
2 cm (20 mm) Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky kancelárske sety klávesnice a myši
» Všetky kancelárske bezdrôtové klávesnice
» Všetky bezdrôtové klávesnice a myši
» Všetky mechanické klávesnice
» Všetky klávesnice k tabletu a mobilu

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, dá se koupit nový přijímač k setu? ten starý jsme bohužel ztratili :-(

Dobrý deň, ako nastavým na win10 funkciu bočných kláves na myške a tak isto ako viem aktuálne dpi myšky. Existuje k tomu nejaky driver, lebo nikde ho neviem na internete najst

Dobrý deň, je tento set kompatibilný s PS4? Ďakujem

Zdravím, používa niekto tento set na hranie hier (napr. DBD, MC, WoW)? Ak áno, oplatí sa to alebo je to iba na kancelárske použitie? Predom ďakujem.

Dobrý den, zakoupil jsem dva sety WK-221b. Jeden funguje v pořádku, druhý jsem dnes vybalil (po cca měsíci od koupě) a klávesnice se chová divně. Po zapnutí NumLock se na alfa části místo písmen píšou číslice tak jako na notebooku bez numerické klávesnice. Našel jsem i návod, ale nic takového tam nepopisují. Je na to nějaký fígl nebo důvod k reklamaci?

Dobrý den, klávesnice vybije baterie cca po 2 hodinách provozu. Myš funguje normálně. Kde je problém?

Dobrý den, jak dlouho mají vydržet baterie v klávesnici? Měním je cca po týdnu

dobrý deň. dnes mi bola doručená táto klávesnica s myšou tak som to hneď vyskúšala, ale stala sa taká vec, že myš funguje, ale klávesnica nie. Existuje nejaký spôsob, čo s tým? Dokonca keď som pripojila usb prijímač na starú myš vtedy klávesnica začala reagovať. Takže v konečnom dôsledku myš ide na nový prijímač a klávesnica úplne na iný (bez neho nefunguje klávesnica). Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, Viete mi povedať/odfotit usporiadanie kláves okolo ENTERu? Prípadne poslať nejaký link? Na obrázkoch produktu sa to líši. Ďakujem

funguje aj v androide ,ale neprišiel som na to ako v ňom napísať @ na tejto klávesnici ALT+V nefunguje . v pc žiadny problém . viete o nejakej finte aby to išlo aj v androide ??? dakujem....

123
Diskusia a poradňa k EVOLVEO WK-221
Príslušenstvo pre EVOLVEO WK-221 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO WK-221. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO WK-221.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií