Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVOLVEO XtraTV stick

Zobraziť katalóg
EVOLVEO XtraTV stick
4,1 132 hodnotení
Externý USB tuner DVB-T prijímač pre Android tablety/smartphone s podporou USB OTG, MPEG-2, nahrávanie, EPG, TimeShift, micro USB, externá anténa
Kód:  JT900i Produktové číslo:  TDE XTV Stránky výrobcu
EVOLVEO XtraTV stick Predaj skončil

EVOLVEO XtraTV stick


Televízia kdekoľvek

EVOLVEO XtraTV stick vám umožní digitálny príjem televízneho signálu pre vaše zariadenia s operačným systémom Android. Vďaka veľmi výkonnému a citlivému prijímaču DVB-T signálu si bude môcť kdekoľvek naladiť akúkoľvek vašu obľúbenú televíznu stanicu. EVOLVEO XtraTV stick zvláda prehrávanie televízneho signálu bez nutnosti internetu či Wi-Fi, takže za sledovanie TV nič navyše nezaplatíte.


Aplikácia

Do vášho smartphonu alebo tabletu si zadarmo z Google Play stiahnete aplikáciu, vďaka ktorej si budete môcť na vašu pamäťovú kartu nahrávať relácie, seriály alebo filmy. Aplikácia tiež zaisťuje automatické ladenie staníc. Nechýba však ani jemné manuálne ladenie. Aplikácia zaisťuje aj veľmi prehľadný a praktický TV program, vďaka ktorému budete vedieť o všetkom, čo a kedy dávajú.


Záznam videa

Prostredníctvom EVOLVEO XtraTV stick si môžete do svojho chytrého zariadenia nahrávať všetky vaše obľúbené relácie a seriály. Nechýba funkcia TimeShift, vďaka ktorej sa budete môcť posúvať v prehrávanom videu späť a vďaka tomu vám už nič neunikne. Ďalšou praktickou funkciou je elektronický sprievodca programov, ktorý vám vždy ukáže, čo práve dávajú.


Rozmery:
100 x 20 mm

Poznámka:

Overte si, že váš Android tablet, smartphone spĺňa "Systémové požiadavky" na prevádzku EVOLVEO XtraTV sticku. Zariadenie podporuje iba Android 4.0.3 a vyšší.
Jednou z dôležitých podmienok je tiež podpora funkcie "OTG". Pre kontrolu, či je "OTG" funkcia podporovaná vo vašom zariadení využite aplikáciu "USB Host Diagnostics". Viac info tu .

Systémové požiadavky:

  • podpora USB host mode (OTG)
  • Dual Core procesor s podporou NEON alebo Tegra 3 a lepším
  • DVB-T signál, MPEG-2
  • 1 GB RAM
  • Android 4.0.3 alebo novší
  • Podpora prehrávania videa vo formáte MPEG-4/H.264
  • microUSB port

Obsah balenia:

  • EVOLVEO XtraTV stick tuner
  • malá DVB-T anténa
  • DVB-T anténa s káblom a magnetom
  • manuál

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umí tento Tuner přijímat signál i v MPG4. Měl bych o něj velký zájem. Předem děkuji za odpověď.

dobrý den, prosím bude mi anténa fungovat na tablet asus zetpan 8

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli mi půjde tento dvbt na tabletu z číny. Podporuje OTG, procesor ARM 8 jader, 4 gb ram. Obyčejný dvbt nejde. Děkuji za odpověď

Dobrý den. Už od začátku Evoluce blbne. Je možnost vrácení když nemám paragón, ale mám vidět nákup tady v aplikaci?

Dobry den je mozne cez tento tuner aj prijem FM stanic?

Dobrý den,bude mi to fungovat na tablete lenovo ideapad miix 300, a na mobile sony xperia x?Dakujem

Dobrý den, mám od vás tento tab: Tablet Lenovo Yoga Tablet 3 Pro 10 64GB Puma Black - ANYPEN a XtraTv stick na něm nejde spustit. Na Samsung Galaxy S7 Edge jde v pohodě. Poraďte. Díky.

dobry den, prosím bude mi anténa fungovat na telefonech Samsung S4 LTE a Lenovo P2, pokud ano, je potreba jeste neco dokupovat nebo instalovat do telefonu?? Dekuji za odpoved

Dobrý den, funguje tato anténa na mobilním telefonu Samsung Galaxy S5 mini (Odkaz do neznáma A na tabletu Samsung Galaxy Note 10.1 (Odkaz do neznáma Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Bude fungovat na Samsung S8+ když má jiné USB? Přes redukci?

123...
Diskusia a poradňa k EVOLVEO XtraTV stick
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO XtraTV stick. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO XtraTV Stick. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO XtraTV Stick. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO XtraTV Stick.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií