Alzaboxy Q1 Alzaboxy

EXCHIMP VR

Zobraziť katalóg
EXCHIMP VR
VR okuliare – displej 5.5" TFT, rozlíšenie 2560×1440, frekvencia 60Hz, CPU Atom X5-Z8350, RAM 2GB, Intel HD Graphics 400, pamäť 32GB, WiFi, Bluetooth BLE 4.0, micro USB 3.0, SDHC/SDXC, Android
Kód:  EXCHIM1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EXCHIMP VR


Exchimp AI1 je univerzálny headset pre virtuálnu realitu, ktorý je ľahký, mobilný a ponúka ostré zobrazenie QHD. Jedinečný VR systém, ktorý obsahuje nainštalovaný obsah – nepoužívate teda PC ani hernú konzolu. VR hry či aplikácie možno ľubovoľne sťahovať aj v obchode Google play. Vnútorná pamäť 32 GB predstavuje dostatok miesta pre celý váš obsah. Keby predsa len bola pamäť malá, Exchimp umožňuje vloženie pamäťových kariet MicroSDHC/XC. 
Vďaka silnej vstavanej batérii Li-Polymer si budete môcť vychutnávať 3D filmy a hry bez ohľadu na to, či cestujete, alebo ste doma.


Okuliare pre virtuálnu realitu EXCHIMP AI1

Užite si virtuálnu realitu bez zbytočnej záťaže, tá je premiestnená do samostatného ovládača

Kľúčové vlastnosti Exchimp AI1

  • Predinštalovaný obsah – hry, videá
  • Integrovaná WiFi
  • Možnosť sťahovania VR hier a aplikácií na Google play
  • 5,5" TFT displej
  • Rozlíšenie 2 560 × 1 440
  • CPU Atom X5-Z8350
  • Vnútorná pamäť 32 GB
  • Slot pre pamäťové karty MicroSDHC/XC
  • Váha iba 430 g


Precízne spracovanie Exchimp AI1

Plynulý a čistý obraz v 100° zornom poli zaručuje TFT displej s obnovovacou frekvenciou 60 Hz a procesor Procesor Intel (Atom x5). Vďaka zabudovanému WiFi pripojeniu možno jednoducho sťahovať obsah z internetových obchodov. Celý headset váži len 430 g. Všetky ťažké časti, ktoré mohli prekážať v pohybe, sú umiestnené v samostatnom diaľkovom ovládači. 

Okuliare pre virtuálnu realitu EXCHIMP AI1

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EXCHIMP VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EXCHIMP VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EXCHIMP VR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EXCHIMP VR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EXCHIMP VR.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií