Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

eXtatus ešport mikina čierna M

Zobraziť katalóg
eXtatus ešport mikina čierna M
– s logom herného tímu, unisex, 100% bavlna
Kód:  GMERCH092

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

eXtatus ešport mikina čierna M

Herný e-šport tím eXtatus bol založený v roku 2008. Od tej doby surfuje vody hernej scény a snaží sa presadiť medzi tie najlepšie domáce tímy. Aktuálne je prvým a jediným profesionálnym tímom v Českej a Slovenskej republike. Po takmer 10-ročnej existencii je tu premiérovo možnosť obstarania si oficiálneho merchedesignu tohto herného tímu.

Podpor prvý Česko-Slovenský profesionálny e-šport tím

Je tu nová eXtatus mikina! Do ponuky pridávame čiernu mikinu s motívom herného tímu eXtatus. Žiadne zložitosti a komplikácie, len jednoduchý dizajn s tímovým logom na prednej strane a malým logom pri krku na strane druhej. Opäť sme stavili na vysokú textilnú kvalitu, aby sa v mikine človek cítil naozaj dobre. Ako bonus máte na výber medzi čiernou a bielou šnúrkou! Dodávateľom je švédska spoločnosť Earth Positive, ktorá kladie obrovský dôraz na výrobnú kvalitu, poctivé pracovné podmienky vo svojich dielňach a hlavne na šetrnosť voči životnému prostrediu a našej planéte Zem.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Na čo sa môžete tešiť:

  • Mikina najúspešnejšieho Česko-Slovenského Counter-Strike tímu
  • Šetrné voči životnému prostrediu
  • 100 % organická bavlna
  • Veľmi kvalitné spracovanie
  • Unisex
  • Nebude vám zima
  • #EXTWIN



Parametre a špecifikácia

Medzinárodná veľkosť
M Hotovo!
Typ produktu
Mikina Hotovo!

Veľkosť

Medzinárodná veľkosť
M Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Mikina Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Aké má mikina zloženie?

Diskusia a poradňa k eXtatus ešport mikina čierna M
Príslušenstvo pre eXtatus ešport mikina čierna M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eXtatus esport mikina černá M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte eXtatus mikina se sponzory černá M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte eXtatus mikina se sponzory černá M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: eXtatus rajongói pulóver fekete M.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií