Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Externé HDD boxy 3,5"

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Rozhranie disku
M.2 SATA
(7)
MSATA
(1)
Podporovaný formát diskov
2,5"
(6)
3,5"
(25)
M.2 2242
(1)
M.2 2260
(1)
M.2 2280
(1)
Maximálna celková kapacita
8 TB
22 TB
-
Maximálna hrúbka disku
25,4 mm
30 mm
-
Konektory
USB-A
(12)
USB-C
(17)
USB-B
(4)
Štandardy
USB 3.2 Gen 1
(17)
USB 3.2 Gen 2
(8)
SATA III
(5)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Externý box na HDD 3,5" ponúka jednoduchý spôsob navýšenia úložného priestoru na dáta pomocou pevných 3,5 palcových diskov. Tieto kompaktné a praktické zariadenia umožnia jednoduché pripojenie a využívanie interných pevných diskov. Viac sa o týchto produktoch dozviete v riadkoch nižšie.

Pokračovať

Externé boxy na HDD 3,5" vám uľahčia vašu prácu s dátami

Externé boxy na HDD 3,5" sú kompaktné zariadenia, ktoré umožňujú jednoduché pripojenie a využívanie interných pevných diskov ako externých úložísk, čo uľahčí efektívne a jednoduché zálohovanie dát, prenos súborov a vytváranie rozsiahlych digitálnych knižníc. Aké ďalšie výhody majú?

  • Tieto zariadenia sú ľahko prenosné a je možné v nich disky jednoducho vymeniť.
  • Extra rýchla konektivita je zaistená vďaka moderným rozhraniam.
  • Vaše dáta budú chránené v bezpečí a môžete sa stretnúť aj s funkciami šifrovania či zálohovania.

Externý box na harddisk 3,5 palca
Externý box na harddisk 3,5 palca

Box HDD 3.5 SATA
Box HDD 3.5 SATA

Z akého materiálu môže byť externý box HDD 3.5 vyrobený?

Externý box HDD 3.5 je k dispozícii v zaujímavých materiáloch, predovšetkým plaste, hliníku, gume a kove. Každý materiál má svoje prednosti, plast má minimálnu hmotnosť a kov prináša zasa zvýšenú odolnosť. Používatelia si tak môžu vybrať produkt podľa svojich preferencií a nárokov na odolnosť aj dizajn.

Aké veľké rozmery má box na HDD 3,5"?

Box na HDD 3,5" so svojimi kompaktnými rozmermi zaisťuje perfektnú prenosnosť zariadenia. Výška disku sa pohybuje od 9 mm do 27 mm. Tieto rozmery umožňujú výber takého boxu, ktorý sa ľahko zmestí do vrecka či tašky, čo ocenia používatelia na cestách.

i

Box na HDD 3,5" zaistí rýchly prenos dát

Box na HDD 3,5" podporuje širokú škálu moderných externých rozhraní, vrátane eSATA, USB 2.0 až 3.2 2. gen a USB-C, čo zaistí spoľahlivý a rýchly prenos dát. Tieto zariadenia sú navyše vybavené aj internými konektormi, ako sú USB-A, USB-B, USB-C, SATA, Micro USB, eSATA a Micro USB B, a tak umožnia jednoduché pripojenie k ďalším zariadeniam.

Akú maximálnu kapacitu ponúkajú externé HDD boxy 3,5"?

Externé HDD boxy 3,5" ponúkajú flexibilitu čo sa týka kapacity a počtu diskov. S voľnými pozíciami na 1 až 4 disky môžete úložný priestor prispôsobiť svojim potrebám. Ich maximálna kapacita sa pohybuje od 2 MB až po impozantných 64 TB a zaistia tak dostatok úložného priestoru.

Externý box na HDD 3,5" je k dispozícii v rozmanitých farebných variantoch

Externý box na HDD 3,5" u nás nájdete v celej škále farebných vyhotovení. Vybrať si môžete klasické čierne, strieborné či biele, ale nájdete tiež pestrofarebné tyrkysové alebo červené varianty. Záleží na vás, ktorý sa vám bude páčiť najviac.

Zaujíma vás viac než len externý box na HDD 3,5 palca?

Ak vás zaujíma nielen externý box na HDD 3,5 palca, ale aj ďalšie podobné produkty ako napríklad externé boxy na HDD 2,5" alebo dokovacie stanice, tak ste na správnom mieste. Kúpte všetko naraz!

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
25 položiek
3,4 11×
ORICO-3.5 inch USB3.1 Gen1 Type-C Hard Drive Enclosure
Externý box – na 3,5" disky, max. kapacita 18 TB, rozhranie USB 3.2 Gen 2 a SATA III, automatické vypnutie, konektor USB-A a USB-C, 1 voľná pozícia, materiál plast, USB-A na USB 3,0 Micro-B v balení, rozmery 34 × 114 × 192 mm (V׊×H)
26,90 €
Zánovné
Objednávací kód: ORI0934

Externé HDD boxy 3,5"

V kategórii Externé HDD boxy 3,5" máme práve teraz na Alza.sk celkom 25 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné externé HDD boxy 3,5" Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie externé HDD boxy 3,5" Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii externé HDD boxy 3,5" recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií