PET PET

Externí DVB-T přijímač TechniSat Digit MF4-T CI

Zobraziť katalóg
Externí DVB-T přijímač TechniSat Digit MF4-T CI
Set-top box TechniSat Digit MF4-T, DVB-T set-top box pro TV, MPEG4, CI slot, DO
Kód:  JT833b Produktové číslo:  0001/4909 Stránky výrobcu
Externí DVB-T přijímač TechniSat Digit MF4-T CI Predaj skončil

Externí DVB-T přijímač TechniSat Digit MF4-T CI

Prijímač digitálneho pozemného vysielania sa vyznačuje čistým a jasným obrazom vysokej kvality.Zariadenie obsahuje vstavaný dekodér pre systémy Conax, pre dekódovanie iných systémov alebo možnosť mať súčasne kombináciu viacerých kariet je k dispozícii jeden slot Common Interface (CI) na pripojenie externého dekódovacího modulu (modul nie je súčasťou dodávky).Jednoduché ovládanie všetkých dostupných funkcií je realizované prostredníctvom prehľadného menu v českom jazyku.Český jazyk vrátane bezchybnej diakritiky je podporovaný aj v teletextu s pamäťou na 1000 strán a elektronický programový sprievodca (EPG), ktorý dokáže zobraziť prehľad programov až sedem dní dopredu.Samozrejmosťou sú štandardné funkcie ako detská poistka, editácia staníc, ale aj automatické sťahovanie aktualizácií programov.Aktualizáciu firmware možno vykonať cez klasické sériové rozhranie RS-232.K televízii alebo domáce repro sústave je možné prijímač pripojiť pomocou dvojice SCART, optického aj digitálneho výstupu zvuku alebo dvoch CINCH audio výstupov.Přibalené infračervené diaľkové ovládanie zabezpečia jednoduché a pohodlné nastavenie.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, tento formát je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.

Parametre a špecifikácie:

Tuner:
Typ:DVB-T
Pamäť kanálov:4 000 TV / FM
Integrovaný dekódovací systém Conax s čítačkou kariet
Integrovaný CI (Common Interface) slot

Video dekóder:
Formát zvuku:MPEG layers 1 & 2
Formát obrazu:MPEG 1, MPEG 2 MP @ ML
Rozlíšenie:max720 x 576 bodov
Video standard:PAL
Pomer strán videa:4:3 / 16:9

Vstupy / výstupy:
2x SCART
2x CINCH analógový audio výstup stereo
1x Digitálny koaxiálny audio výstup
1x Digitálny optický audio výstup
1x Servisní RS-232 port (pro update firmwaru)
1x Slot Common Interface (CI)
1x Čítačka kariet (Conax)

Spotreba:
V prevádzke pri nahrávaní:18 W
Stand-by:3 W

Rozmery:
265 x 130 x 38 mm

Hmotnosť:
0,4 kg

Poznámka:Pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr/ / www.digitalnitelevize.sk / "> tu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Externí DVB-T přijímač TechniSat Digit MF4-T CI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Externí DVB-T přijímač TechniSat Digit MF4-T CI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Externí DVB-T přijímač TechniSat Digit MF4-T CI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Externí DVB-T přijímač TechniSat Digit MF4-T CI.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií