Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Extreme Outdoor kamera

Zobraziť katalóg
Extreme Outdoor kamera
4,7 3 hodnotení
Kamera pre deti – menu, rozlíšenie 5MP, 2" dotykový displej, odporúčaný vek od 8 rokov
54,20 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAa6150 Produktové číslo:  8001444168297
Extreme Outdoor kamera 54,20 € Rozbalené

Extreme Outdoor kamera

Extreme Outdoor kamera je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Snímajte videá vo vysokom rozlíšení s touto jedinečnou kamerou, ktorá vás na prvý pohľad ohromí svojím unikátnym dizajnom. S kamerou zaobstaráte pohodlne každý záber, ale vďaka jej odolnosti ju môžete používať každodenne aj v extrémnych podmienkach.

Táto kamera má tri režimy: fotografie, videá a režim jazdy, vďaka ktorému môžete zhotovovať videá pri jazde na bicykli, skateboarde, lyžiach či pri iných aktivitách. Všetky obrazové materiály si potom môžete prehrávať ako na samotnom LCD displeji, tak tiež pomocou počítača, ak obe zariadenia prepojíte pomocou priloženého USB kábla.


Kľúčové vlastnosti

  • Silná kontinuita dynamických obrazov
  • Vhodná pre deti od 8 rokov
  • Videá vo formáte AVI a jasný čistý obraz
  • 4× digitálny zoom
  • Ukladanie súborov na MicroSD kartu
  • Menu ovládania kamery
  • Nabíjanie pomocou USB kábla cez počítač

Kameru zvládne ovládať naozaj každý. A to nielen vďaka menu, ale aj dotykovému displeju s uhlopriečkou 2". Určite využijete aj 4× digitálny zoom na fotografovanie vzdialených objektov. Všetky nasnímané materiály sa vám uložia na MicroSD kartu s veľkosťou až 32 GB. Ľahké je tiež nabíjanie. Kameru si môžete nabiť buď v aute, alebo v pohodlí pomocou USB kábla a počítača.

Obsah balenia

  • Kamera a návod na obsluhu
  • Vodeodolný obal
  • Držiak na prilbu a držiak do auta
  • USB kábel a nabíjačka do auta
  • Originálna lítiová nabíjacia batéria

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, přeji Vám příjemné svátky. Prosím o pomoc s kamerou, která se přes USB kabel v PC nenabíjí. Po propojení svítí červená kontrolka, ale ani po více jak 4 hodinách kontrolka nezhasne. Po odpojení od kabelu a jejím zapnutí se objeví uvítací hláška a žádost o výběr paměťové karty. Po chviličce se kamera vypne úplně. Další paměťovou kartu nemám, protože jsem předpokládala, že nějaké menší paměťové uložiště má. V textu jsem četla "rozšiřte paměť" nákupem příslušenství. Kamera se mi také nezobrazuje v PC jako přidané zařízení. Jak s tím naložit? Děkuji Vám, Pavla Ehleman

Príslušenstvo pre Extreme Outdoor kamera
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií