Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Fagor 9CFB-61 x

Zobraziť katalóg
Fagor 9CFB-61 x
Digestor komínová, šírka 60cm, 1 motor s dvojitou turbínou, 3 intenzity odsávania, mechanické ovládanie tlačidlami, 2x kovový modulárny filter, uhlíkový filter, možnosť recirkulácie
Kód:  BCWB035

Fagor 9CFB-61 x

Vyberte si do kuchyne unikátny spotrebič, ktorý sa postará o čisté a príjemné ovzdušie a zároveň bude vynikať moderným dizajnom. Nástenná komínová digestor od popredného výrobcu Fagor vás na prvý pohled zaujme elegantným nerezovým prevedením a prehledným ovládacím panelom v prednej časti. Dosahuje optimálne šírky 60 cm a jednoducho sa mechanicky ovláda pomocou piatich tlačidiel. Dokonalý prehled na pracovnej ploche získate vďaka dvom integrovaným halogénovým svetlám s nízkou energetickou spotrebou.

kľúčové vlastnosti

  • Výkonný motor s dvojitou turbínou
  • Mechanické ovládanie pomocou tlačidiel
  • Moderný nerezový dizajn
  • Tri rôzne stupne výkonu odsávania
  • Možnosť nastavenia funkcie recirkulácie vzduchu
  • Dve úsporné halogénové svetlá

Výkonná digestor pre čistejší vzduch

Výkonný odsávač disponuje jedným motorom s dvojitou turbínou o celkovom príkone 230 Wattov. Nastavit si můžete tři různě úrovně odsávání v rozpětí od 400 m3, přes 500 m3 až po 650 m3.Prednosťou je aj pomerne nízka hlučnosť spotrebiča, ktorá sa podľa stupňa výkonu odsávania pohybuje v rozmedzí od 63 do 70 dB. Súčasťou digestora je dvojica kovových modulárnych filtrov, ktoré možno v prípade potreby vybrať a umyť v umývačke. Poteší vás tiež možnosť recirkulácie vzduchu, kedy odsatý vzduch nikam neodvedie, ale iba sa prefiltruje cez filter a vracia sa čiastočne čistý späť do miestnosti. Na objednávku je možné k digestore dodatočne zaobstarať uhlíkový filter AFC-62 aj nástavec komína ATC-250X.

Doplňujúce informácie:

Výkon odsávania a hlučnosť:
1. stupeň - 400 m3, 63 dB
2. stupěň - 500 m3, 67 dB
3. stupeň - 650 m3, 70 dB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné k této digestrori u vás zakoupit i zpětnou klapku?

Dobrý den, prosím, poraďte, kde koipit náhradní žárovku do dogestoře FAGOR Model 2CDB-70X. Děkuji pěkně za rychlou reakci. J.Dědič, Ledvinova 8, 149 00 Praha 4, [email protected], telefon.č.603 22 5557

Diskusia a poradňa k Fagor 9CFB-61 x
Príslušenstvo pre Fagor 9CFB-61 x
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR 9CFB-61 x.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií