Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FAGOR FCT-887 A

Zobraziť katalóg
FAGOR FCT-887 A
5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná, A+, TOTAL NoFrost beznámrazová technológia, objem 258 + 72 l, hlučnosť 44 dB, nezávislé nastavenie teploty chladničky a mrazničky, LED osvetlenie, hliníkové držadlá dverí, V x Š x H: 201 x 59,5 x 68,3 cm, biele vyhotovenie
Kód:  FAGB061 Produktové číslo:  924010171

FAGOR FCT-887 A

Kombinovaná chladnička FAGOR FCT-887 A s výškou 201 cm je skvelou voľbou do bežných domácností. Ponúka priestrannú chladiacu aj mraziacu časť, ktorú využijete pri každodennom použití. Kombinácia výkonu a úspornej prevádzky ju radí do energetickej triedy A+, pomáha teda udržať výdavky za elektrinu na čo najnižšej úrovni. V elegantnom bielom vyhotovení s čistými líniami vyzerá atraktívne, zaručene osloví aj tých, ktorí dokážu oceniť minimalistický, moderný dizajn.

Kľúčové vlastnosti

  • Výška 201 cm a dostatok priestoru v oboch častiach
  • 5 poličiek z tvrdeného skla
  • Beznámrazová technológia Total NoFrost
  • Energeticky nenáročná prevádzka (A+)
  • Vkusný dizajn bez rušivých elementov

Maximálne využitá vnútorná kapacita

Vnútorný priestor je prispôsobený tak, aby maximálne vyhovoval mnohočlenným domácnostiam, ukrýva 5 sklenených políc, ktoré poskytujú mimoriadnu prehľadnosť a pohodlie pri ukladaní potravín. Priestoru medzi nimi je dostatok na to, aby sa tam pohodlne zmestili aj veľké hrnce. Nechýba rozmerná zásuvka na ovocie a zeleninu a ďalšie štyri široké poličky vo dverách vrátane priehradky na vajíčka a miesta na vysoké fľaše.

Dlhodobé skladovanie zmrazených potravín

Mrazničku tvoria tri veľké boxy na dlhodobé uskladňovanie mrazených potravín. Zásuvky sú z priehľadného plastu, takže budete mať vždy dobrý prehľad o tom, čo je v nich uložené. Spodná veľkokapacitná zásuvka bez problémov pojme aj tie najväčšie kusy mäsa a ďalšie mrazené potraviny. Vďaka štyrom hviezdičkám dosahuje pri zmrazovaní teplotu až -24 °C.

Zabudnite na ručné odmrazovanie

Vnútro chladničky rovnomerne osvetľuje LED technológia, ktorá neoslňuje a spotrebuje menej energie ako konvenčné osvetlenie. Je bezúdržbová a vydrží v priebehu celej životnosti spotrebiča. Neradi odmrazujete ručne? S touto chladničkou so systémom No Frost nič také podstupovať nemusíte, o odmrazovanie sa totiž postará sama. Praktická je aj možnosť zmeny smeru otvárania dverí, chladničku teda môžete umiestniť takmer kamkoľvek.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FAGOR FCT-887 A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR FCT-887 A.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií