Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

FAGOR FFK-6735 B

Zobraziť katalóg
FAGOR FFK-6735 B
Chladnička Kombinovaná, A +, Total NO FROST bez namrazenej technológie, LCD Display, nezávislé nastavenie teploty chladničky a mrazničky, hliníková madlá, LED osvetlenie, veľkokapacitné zásuvka na zeleninu, rýchle zmrazovanie s automatickým vypnutím, Hlučnosť 42dB, Objem 233 + 93litrů, VxŠxH 185x59,5x68 , 3cm, Biele prevedenie
Kód:  FAGB065 Produktové číslo:  924010162

FAGOR FFK-6735 B

Kombinovaná chladnička FFK-6735 B s výškou 185 cm ponúka účelne dimenzovaný vnútorný priestor s celkovým objemom 326 litrov rozdelený do chladiacej a mraziacej časti. Na prvý pohled zaujme pôsobivým dizajnom v klasickej bielej farbe a LCD displejom s dotykovými tlačidlami. Vnútri potom čaká celý zástup moderných technológií vrátane beznámrazového systému NO FROST alebo rýchleho zmrazovania s automatickým vypnutím.

kľúčové vlastnosti

  • Multifresh zásuvka s teplotou okolo 0 ° C
  • Systém MultiAirFlow pre rovnomerné prúdenie studeného vzduchu
  • rýchle zmrazovanie
  • Interaktívny LCD displej s dotykovými tlačidlami
  • Zameniteľné otváranie dverí
  • Obrie Max Box v mrazničke
  • Moderný dizajn v klasickej farbe

Multifresh zásuvka s nulovou zónou

Vnútro chladničky maximálne využíva svoje výšky. Hlavný úložný priestor obsahuje tri poličky a pre zeleninu a ovocie je nachystaný široký box aj pre dlhé uhorky. Vo dverách potom nájdete ďalšie tri poličky pre uloženie i vysokých fliaš, vajíčok a pod. Môžete sa tešiť na zásuvku Multifresh, ktorá si udržiava teplotu okolo 0 ° C, teda nižšie, než vo zvyšku chladničky. Ukladajú sa do nej suroviny náchylné k čerstvosti, teda mäso, ryby a ďalšie lahôdkové potraviny, ktoré v nej zostanú dlhšie čerstvé a v perfektnom stave.

Dlhodobé skladovanie zmrazených potravín

Mraznička s čistým objemom 93 litrov je tvorený tromi zásuvkami a je určený pre dlhodobé uskladňovanie mrazených potravín. Vďaka priehlednému plastu budete mať o uložených potravinách dobrý prehled. Najväčší z nich je prostredný s označením Max Box, kam sa zmestia aj tie najväčšie kusy mäsa, zeleniny a ďalších potravín. Poteší funkcie Rýchle zmrazovanie s automatickým vypnutím. Po aktivácii tohto systému chladnička navýši výkon a rýchlejšie zmrazia práve vkladané potraviny, navyše nedôjde k nežiaducemu otepľovaniu už uložených potravín. To sa hodí napríklad pri veľkom nákupe alebo pri varení.

Zabudnite na ručné odmrazovanie

Neradi odmrazujete ručne? Teraz už nemusíte, chladnička sa toho s radosťou ujme. Beznámrazový systém Total NO FROST totiž zabraňuje tvorbe námrazy, úplne vás teda zbaví tejto neobľúbené činnosti. Ušetrí vám námahu a čas, ktorý môžete venovať svojim obľúbenejším činnostiam. Vnútro chladničky rovnomerne osvetľuje LED technológia, ktorá neoslňuje a spotrebuje menej energie ako konvenčné osvetlenie. Je bezúdržbové a vydržia po celú dobu životnosti spotrebiča.

Stane sa dominantou kuchyne

Veľkou prednosťou tohto modelu je okrem všetkých technológií tiež dizajn. Vyrobená je v bielej farbe, preto sa hodí do každej kuchyne. Chladnička si udržiava čistý dizajn a moderný ráz jej dodáva LCD displej. Keďže sú chladničky dominantou každej kuchyne a sú jedným z najčastejšie využívaných kuchynských spotrebičov, je dôležité, aby ste si vybrali nielen funkčné, ale aj krásnu chladničku. FAGOR FFK-6735 toto všetko spĺňa.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FAGOR FFK-6735 B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR FFK-6735 B.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií