Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FAGOR LVF-63ITA

Zobraziť katalóg
FAGOR LVF-63ITA
2,0 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu vstavaná plne integrovaná, A+, 12 súprav riadu, 5 umývacích programov, program 4v1, Rýchly 30 min., výškovo nastaviteľný horný kôš so sklopnými podperami, SuperSilence, odložený štart 3/6/9/12hod.
Kód:  FAGB072 Produktové číslo:  926010061 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FAGOR LVF-63ITA

Moderna kuchyňa si žiada aj moderné vstavané spotrebiče. V našom e-shope pre vás jeden taký máme schovaný, jeho funkcie vás rozhodne nadchnú. Umývačka od osvedčenej firmy Fagor je plná praktických funkcií, pojme až 12 sád špinavého riadu a poteší aj tichou prevádzkou. Aj napriek množstvom vymožeností sa pýši zaradením do energetickej triedy A+, je teda veľmi úsporná a šetrná k životnému prostrediu aj vašej peňaženke. Využite zníženú tarífu za odber prúdu, tzv. nočný prúd, a navoľte si spustenie umývačky v ten správny moment vďaka možnosti odloženého štartu (3, 6, 9 alebo 12 hodín). 

Kľúčové vlastnosti

  • Plne integrovaná vstavaná umývačka do modernej kuchyne
  • Pojme až 12 súprav riadu a disponuje piatimi umývacími programami
  • Senzor stavu soli a leštidla
  • Tichá prevádzka „SuperSilence“ (49 dB)
  • Prehľadný LED ukazovateľ
  • Odloženie spustenia programu o 3/6/9/12 hodín
  • Výškovo nastaviteľný horný kôš so sklopnými podperami
  • Aqua stop, ochrana proti pretečeniu
  • Spodný kôš so sklopným držiakom
  • Základná dekoračná doska nie je súčasťou balenia

Jednoduché ovládanie

Vyberať môžete z 5 umývacích programov, zahŕňajúcich napr. intenzívny či rýchly, ktorý trvá len 30 minút. Nájdete tu aj programy 4 v 1. Môžete si prispôsobiť výkon umývačky, úroveň naplnenia či typ riadu. Vždy dosiahnete zaručene optimálne výsledky. Umývačka sama kontroluje množstvo potrebnej soli a leštiaceho prostriedku pre dokonale čistý riad. Všetky ďalšie nastavenia urobíte pomocou intuitívneho ovládacieho panela, elegantne integrovaného v hornej časti dvierok. Lepšiu obsluhu zabezpečí informačný LED ukazovateľ.

Malý aj veľký riad

So systémom košov, ktorý táto umývačka ponúka, dosiahnete maximálnu flexibilitu pri ukladaní riadu. Horný kôš je výškovo nastaviteľný a opatrený špeciálnymi sklopnými podperami. Tak je možné jednoducho vytvoriť miesto pre rozmerný riad, zvlášť pre veľké hrnce či taniere. Spodný kôš je opatrený sklopným držiakom. Užívateľov určite poteší, že hladina hluku počas prevádzky nepresahuje hodnotu 49 dB.

Doplňujúce informácie:

Rozmery (výška × šírka × hĺbka):
820 × 595 × 545 mm

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
54,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mycka LVF-63ITA ma v Energy obrazku uvedenu zcela jinou mycku, ktera za rok spotrebuje 3360l vody. Zajimalo by me, jestli zamerne klamete spotrebitele nebo se naskytla chyba?

Dobrý den, potřebovala bych poradit, kouoili jsme u Vás tuto myčku, ovšem mycí cyklus, který měl trvat 160minut trval mnohem déle, podle návodu má po skončení cyklu zaznít signál, já ovšem nejsem nonstop u myčky, proto jsem žádný signál neslyšela, po 5hodinách od zapnutí myčka stále lehce vrněla, po otevření bylo dno plné vody a blikala pravá kontrolka (to podle návodu má znamenat malý přítok vody, ten jsme zkontrolovali a je puštěný na maximum). Moje dotazy: a) Jak poznám, že je mycí cyklus u konce, pokud neuslyším zvukový signál, když nejsem poblíž? b) Jak je možné, že i po takové době byla myčka plná vody y blikala kontrolka? (Bylo to 1. mytí) c) Mohu případně dostat kontakt na nějaký autorizovaný servis? Děkuji, E. H.

provádí alza i montáž vestavěné myčky?

zakladni dekoracni deska je v baleni?

Diskusia a poradňa k FAGOR LVF-63ITA
Príslušenstvo pre FAGOR LVF-63ITA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR LVF-63ITA.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií