PET PET

Fagor RHOMBUS active LTE

Zobraziť katalóg
Fagor RHOMBUS active LTE
4,4 3 hodnotení
Anténa – vonkajšia, na príjem DVB-T v pásme UHF, rozsah 21–60 kanálov, zisk 17–34dB, so zabudovaným zosilňovačom
Kód:  AN010v Produktové číslo:  A09i
Fagor RHOMBUS active LTE Predaj skončil

Fagor RHOMBUS active LTE

Robustná anténa určená na príjem digitálneho a analógového signálu v pásme UHF. Anténa je vyrobená z hliníka a ABS, preto je ľahká a ľahko ju namontujete na stožiar s priemerom 25 – 50 mm. Prepojenie so zariadením vám zaberie niekoľko sekúnd, stačí len pripojiť koaxiálny kábel s gumovou ochranou do F-konektora zariadenia.

Samotná anténa bez napájania v pasívnom režime zosilňuje až 17 dB. Ak však pripojíte anténu do siete, spustí sa aktívny režim so zosilnením 34 dB. Anténu zložíte jednoduchým nacvaknutím reflektorov, direktoru a dipólu bez potreby náradia.

Parametre a špecifikácia:

Frekvenčný rozsah:
470 – 790 MHz

Kanály:
21 – 60

Zisk:
17 dB v pasívnom režime/34 dB v aktívnom režime

Predozadný pomer:
24 dB

Napájanie:
12 – 24 V/45 mA

Hmotnosť:
2,15 kg

Dĺžka antény:
980 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás: - Anténní kabel Koaxiální kabel IEC-Male - IEC-Female 10m (AN050d) - Napájecí adaptér Fracarro AM 50N (AN021d) - Anténa Fagor RHOMBUS active LTE (AN010v) Prosím o odkaz na zboží, které je zapotřebí přikoupit, aby bylo možné anténu + koaxiální kabel do televize a anténu + napájecí zdroj spojit: Koncovka koaxiálního kabelu nepasuje do zástrčky na anténě - asi to chce nějakou redukci či spojku. Anténa byla uvedna jako aktivní, tedy s možností napájení z elektrické sítě. Napájecí adapter byl uvedený jako komptibilní s anténou. Adaptér má svorku, do které zřejmě přijde zastrčit nějaký kabel, přičemž ale netuším, jaký kabel by to měl být a jak to připojit k anténě, která žádný konektor k napájení nemá.

Prosim vas odpovi nam někdo kdyz telefon na strankach nemate a do anteny jste cesky manuál neprilozili jak ji napojit aby byla aktivni! Trafo jsme koupili co tady pisete nejakemu zakaznikovi.prosim o odpoved je to vic jak 48 hodin a je to v podstate 6dni a zadna odpoved! Hlavně ze to prodavate.

Je součástí balení i napájení antény, pokud ne máte nějaký vhodný napájecí adaptér na skladě. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Fagor RHOMBUS active LTE
Príslušenstvo pre Fagor RHOMBUS active LTE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fagor RHOMBUS active LTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fagor Rhombus active LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fagor Rhombus active LTE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fagor Rhombus aktív LTE.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií