PET AD homeoffice

Fagor RHOMBUS active LTE

Zobraziť katalóg
Fagor RHOMBUS active LTE
4,4 3 hodnotení
Anténa – vonkajšia, na príjem DVB-T v pásme UHF, rozsah 21–60 kanálov, zisk 17–34dB, so zabudovaným zosilňovačom
47 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  AN010v Produktové číslo:  A09i
Fagor RHOMBUS active LTE 47 € Rozbalené

Fagor RHOMBUS active LTE

Fagor RHOMBUS active LTE je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Robustná anténa určená na príjem digitálneho a analógového signálu v pásme UHF. Anténa je vyrobená z hliníka a ABS, preto je ľahká a ľahko ju namontujete na stožiar s priemerom 25 – 50 mm. Prepojenie so zariadením vám zaberie niekoľko sekúnd, stačí len pripojiť koaxiálny kábel s gumovou ochranou do F-konektora zariadenia.

Samotná anténa bez napájania v pasívnom režime zosilňuje až 17 dB. Ak však pripojíte anténu do siete, spustí sa aktívny režim so zosilnením 34 dB. Anténu zložíte jednoduchým nacvaknutím reflektorov, direktoru a dipólu bez potreby náradia.

Parametre a špecifikácia:

Frekvenčný rozsah:
470 – 790 MHz

Kanály:
21 – 60

Zisk:
17 dB v pasívnom režime/34 dB v aktívnom režime

Predozadný pomer:
24 dB

Napájanie:
12 – 24 V/45 mA

Hmotnosť:
2,15 kg

Dĺžka antény:
980 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás: - Anténní kabel Koaxiální kabel IEC-Male - IEC-Female 10m (AN050d) - Napájecí adaptér Fracarro AM 50N (AN021d) - Anténa Fagor RHOMBUS active LTE (AN010v) Prosím o odkaz na zboží, které je zapotřebí přikoupit, aby bylo možné anténu + koaxiální kabel do televize a anténu + napájecí zdroj spojit: Koncovka koaxiálního kabelu nepasuje do zástrčky na anténě - asi to chce nějakou redukci či spojku. Anténa byla uvedna jako aktivní, tedy s možností napájení z elektrické sítě. Napájecí adapter byl uvedený jako komptibilní s anténou. Adaptér má svorku, do které zřejmě přijde zastrčit nějaký kabel, přičemž ale netuším, jaký kabel by to měl být a jak to připojit k anténě, která žádný konektor k napájení nemá.

Prosim vas odpovi nam někdo kdyz telefon na strankach nemate a do anteny jste cesky manuál neprilozili jak ji napojit aby byla aktivni! Trafo jsme koupili co tady pisete nejakemu zakaznikovi.prosim o odpoved je to vic jak 48 hodin a je to v podstate 6dni a zadna odpoved! Hlavně ze to prodavate.

Je součástí balení i napájení antény, pokud ne máte nějaký vhodný napájecí adaptér na skladě. Děkuji.

Príslušenstvo pre Fagor RHOMBUS active LTE
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií