Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

FALA Alicante

Zobraziť katalóg
FALA Alicante
4,0 1 hodnotení
Vodovodná batéria drezová, materiál chróm, klasický dizajn, bez sprchy a otočná o 360 stupňov, montážny balíček v balení, strieborná farba
Kód:  SNT013 Produktové číslo:  TO-75774

FALA Alicante

Minimalistický dizajn drezovej batérie série Alicante sa perfektne hodí prakticky do akejkoľvek kuchyne. Zapôsobí na vás moderným štýlom, ktorý kombinuje mosadzné telo s lesklým chrómovým povrchom a vysokokvalitnými komponentmi. Ovládanie batérie pomocou páčky bez problémov zvládnete aj pri držaní väčšieho hrnca. Výstup vody otočný o 360° je umiestnený dostatočne vysoko, vďaka čomu budete mať veľa miesta na praktické oplachovanie riadu. Vodný kameň odstránite zotretím prsta a prúd vody bude opäť silný ako v novej batérii. Hlavica je vybavená keramickou vložkou s tuhosťou zafíru a mikroskopickými dutinami na povrchu. Vďaka nim sa mazivo nevyplachuje a batéria nebude prekvapkávať dokonca ani po 1 milióne cyklov. 

Poteší vás tiež jednoduchá údržba, teleso batérie  totiž nemá žiadne zbytočné otvory či záhyby, v ktorých by sa zhromažďovali nečistoty a mikroorganizmy. Pomôže vám tak udržať kuchyňu vždy čistú a hygienickú. Na montáž batérie navyše nepotrebujete žiadne špeciálne náradie, stačí ručne pritiahnuť veľkú maticu z montážnej súpravy. Montáž tak zvládnete mimoriadne rýchlo, jednoducho a samozrejme bude aj veľmi pevná. Vďaka technológii zmiešania vodného prúdu so vzduchom nasávaným aerátorom, Alicante zníži spotrebu vody až o polovicu v porovnaní s bežnými batériami. Tento systém tiež zaistí tichý prúd bez rozstrekovania vody.

Kvalita pre vašu kuchyňu

  • Drezová batéria značky Fala
  • Mosadzné telo a chrómový povrch
  • Mazivo v hlavici sa nevyplachuje
  • Zníži spotrebu vody o polovicu
  • Teleso bez otvorov a záhybov
  • Hlavica s keramickou vložkou
  • Jednoduchá a pevná montáž bez náradia
  • Vysoko posadené vyústenie batérie
  • Jednoduchá údržba pre hygienu v kuchyni
  • Hmotnosť 2,31 kg

Navyše získate

Okrem samotnej batérie nájdete v balení tiež praktickú montážnu súpravu, ku ktorej nepotrebujete žiadne ďalšie náradie a dve pripojovacie hadice s tesnením, ktoré sú o 10 cm dlhšie ako štandard. Pri montáži vás tak nezaskočí žiadna neočakávaná situácia. Dostanete aj nástroj pre jednoduchú inštaláciu a údržbu a tkaninu určenú pre starostlivosti o chrómový povrch batérie. S ňou Alicante zostane dokonale čistá a lesklá, práve taká, akú ste si kúpili.

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Drezová Hotovo!
Umiestnenie
Stojančeková Hotovo!
Ovládanie batérie
Pákové Hotovo!
Materiál
Chróm Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Typ

Typ
Drezová Hotovo!
Umiestnenie
Stojančeková Hotovo!
Ovládanie batérie
Pákové Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Chróm Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Vlastnosti
Bez sprchy, Otočná o 360° Hotovo!

Montáž

Príslušenstvo
montážny balíček Hotovo!

Štýl

Štýl
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FALA Alicante.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií