PET AD homeoffice

FALA Soria

Zobraziť katalóg
FALA Soria
Vodovodná batéria – umývadlová, moderný štýl, vo farbe chrómu
43,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SNT017 Produktové číslo:  TO-75760 Stránky výrobcu

FALA Soria

Jednoduchý dizajn umývadlovej batérie zo série Soria sa perfektne hodí do prakticky akejkoľvek kúpeľne. Zapôsobí na vás moderným štýlom, ktorý kombinuje mosadzné telo s lesklým chrómovým povrchom a vysoko kvalitnými komponentmi. Táto batéria je ideálna najmä do umývadiel širokých 50 a viac centimetrov. Výstup vody je umiestnený dostatočne vysoko, vďaka čomu budete mať dostatok miesta na pohodlné umývanie rúk a podobne. Vodný kameň odstránite zotretím prsta a prúd vody bude opäť tak silný, ako v novej batérii. Hlavica je vybavená keramickou vložkou s tuhosťou zafíru a mikroskopickými dutinami na povrchu. S nimi sa mazivo nevyplachuje a batéria nezačne prekvapkávať dokonca ani po 1 milióne cyklov. 

Poteší vás aj jednoduchá údržba, teleso batérie na sebe totiž nemá žiadne zbytočné otvory či záhyby, v ktorých by sa zhromažďovali nečistoty a mikroorganizmy. Pomôže vám tak vždy udržať kúpeľňu čistú a hygienickú. Na montáž batérie navyše nepotrebujete žiadne špeciálne náradie, stačí ručne utiahnuť veľkú maticu z montážnej súpravy. Montáž tak zvládnete mimoriadne rýchlo a jednoducho. Samozrejme bude aj veľmi pevná. Vďaka technológii zmiešania vodného prúdu so vzduchom nasávaným aerátorom zníži Soria spotrebu vody až o polovicu oproti bežným batériám. Tento sytém zabezpečuje tichý prúd bez rozstrekovania vody.

Kvalita do vašej kúpeľne

  • Umývadlová batéria Fala bez výpuste
  • Ideálna do umývadiel so šírkou 50 cm a viac
  • Mosadzné telo a chrómový povrch
  • Mazivo v hlavici sa nevyplachuje
  • Zníži spotrebu vody o polovicu
  • Teleso bez otvorov a záhybov
  • Hlavica s keramickou vložkou
  • Jednoduchá a pevná montáž bez náradia
  • Vysoko posadené vyústenie batérie
  • Jednoduchá údržba na hygienu v kúpeľni
  • Hmotnosť 1,8 kg

Navyše získate

Okrem samotnej batérie nájdete v balení aj praktickú montážnu súpravu, ku ktorej nepotrebujete žiadne ďalšie náradie. Nachádzajú sa tu aj dve pripojovacie hadice s tesnením, ktoré sú o 10 cm dlhšie ako štandard. Počas montáže vás tak nezaskočí žiadna neočakávaná situácia. Dostanete aj nástroj na jednoduchú inštaláciu a údržbu a nakoniec ešte tkaninu určenú na starostlivosť o chrómovaný povrch batérie.

Parametre a špecifikácia

Typ
Umývadlová Hotovo!
Umiestnenie
Stojančeková Hotovo!
Materiál
Mosadz Hotovo!
Farba
Chrómová Hotovo!
Priemer montážneho otvoru
50 mm Hotovo!

Typ

Typ
Umývadlová Hotovo!
Umiestnenie
Stojančeková Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Mosadz Hotovo!
Farba
Chrómová Hotovo!

Montáž

Priemer montážneho otvoru
50 mm Hotovo!
Príslušenstvo
montážny balíček Hotovo!

Štýl

Štýl
Moderný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Máte i baterii s výpustí ?

Ten polský šunt se zasekl utahovací kroužek se protáčí v plastovém pouzdru a nejde ani dotáhnout ani sundat z umyvadla. Výrobek chci reklamovat mám hodně tedy přivézt i s umyvadlem a skříňkou? V tuto chvíli mi nákup toho aušusu způsobil škodu přes 8000 Kč.

Diskusia a poradňa k FALA Soria
Príslušenstvo pre FALA Soria Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřezová baterie FALA Soria. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FALA Soria.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií