PET Alzaboxy

Fallout Shelter: dosková hra

Zobraziť katalóg
Fallout Shelter: dosková hra
5 2 hodnotení
Dosková hra – strategická, podľa filmov a hier, pre 2 až 4 hráčov, stredná obťažnosť, dĺžka hry 60 min, v českom jazyku,, vhodné od 14 rokov
Kód:  HRAbz02662 Produktové číslo:  8595680300875

Fallout Shelter: dosková hra

Zabavte sa vo voľnom čase s napínavou doskovou hrou Fallout Shelter! Ide o budovateľskú hru pre dvoch až štyroch hráčov z postnukleárneho sveta, v ktorej sa budete snažiť opatriť lepšiu budúcnosť vašim obyvateľom. Hra Fallout Shelter vychádza z úspešnej mobilnej hry od vydavateľa Bethesda Softworks, v ktorej sa hráči stanú správcami vaultu, snažiaci sa udržať obyvateľov v bezpečí. V jeho úlohe budete riadiť pohyb obyvateľov v celom kryte, kde môžu obyvatelia napríklad zbierať suroviny v komunitných záhradách, bojovať s rádioaktívnymi švábmi alebo odpočívať v salóniku. Balenie obsahuje podrobný návod. Hra je vhodná pre deti od 14 rokov.

Kľúčové vlastnosti doskovej hry Fallout Shelter

  • Dosková budovateľská hra Fallout Shelter
  • Hra je určená pre dvoch až štyroch hráčov
  • postnukleárnou tematikou
  • Cieľom hry je opatriť obyvateľom vaultu lepšiu budúcnosť
  • Podľa úspešnej mobilnej hry vydavateľa Bethesda Softworks
  • Obsahuje prehľadný návod
  • Dosková hra Fallout Shelter je vhodná pre deti od 14 rokov

Obsah balenia:
30 kariet miestností
5 kariet výťahov
31 kariet predmetov
18 kariet hrozieb
2 kocky
4 ukazovatele zdrojov
72 kociek zdrojov
28 figúrok obyvateľov
42 žetónov spokojnosti
1 žetón prvého hráča
Pravidlá hry


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
14 rokov Hotovo!
Herné a filmové série
Fallout Hotovo!
Typ produktu
Dosková hra Hotovo!
Počet kociek
2 Hotovo!
Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
14 rokov Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Fallout Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Dosková hra Hotovo!

Základné

Počet kociek
2 Hotovo!
Hrateľnosť
Základná hra Hotovo!
Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!
Dĺžka hry
60 min Hotovo!
Náročnosť
Stredná Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Čeština Hotovo!

Žánre a herné mechaniky

Žáner
Strategická Hotovo!
Subžáner (téma)
Motív filmu/hry/knihy Hotovo!
Herné mechaniky
Budovanie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky budovateľské stolové hry
» Všetky doskové hry s hernou, filmovou a komiksovou tematikou
» Všetky hry pre dvoch hráčov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

X-Men: Povstání mutantů (RECENZIA) – superhrdinské ťahanie naprieč kontinentmi

Vo svete doskových hier majú veľké licencie svoje pevné miesto, pretože na atraktívnu tému sa nechajú nalákať nielen vyznávači súbojov nad doskou stola, ale aj nováčikovia, ktorých privábi obľúbené univerzum. To určite platí pre komiksový fenomén Marvel, s ktorého licenciou v krátkom slede vyšlo hneď niekoľko titulov ako LCG Marvel Champions, kartové Marvel: rukavica nekonečna či marvelovská variácia na Splendor. Teraz sa na trhu objavuje projekt X-Men: Povstání mutantů, ktorý sa spolieha na kocky. Poďme sa na neho pozrieť.

Zombicide: Druhá edícia (RECENZIA) – Hlad je sviňa

Na trhu sa nenájde veľa stolových hier s epickým priebehom, do ktorých by mohli naskočiť aj doskovkoví zelenáči a užiť si ich. Jednu z výnimiek predstavujú tituly z rodiny Zombicide, pri ktorých základné pravidlá pochopíte behom pár kôl a v tíme so skúsenejším hráčom si boj proti zombíkom vychutná každý. Po fantasy odnoži Čierny mor a niekoľkých prídavkoch s vlkolakmi a orkami sa vracia späť moderná verzia, teraz s upravenými mechanikami v druhej edícii. Ako sa tento masaker nemŕtvych hrá, sa dočítate v našej recenzii.

Nevyzpytatelní (RECENZIA) – Nepriateľ medzi nami aj v hlbinách

Priaznivci atmosférických seáns nad doskovými hrami s hlbokým zážitkom môžu jasať, pretože na náš trh dorazila do českého jazyka lokalizovaná stolová hra Nevyzpytatelní. V nej sa s bandou priateľov snažíte prežiť nájazdy príšer z morských hlbín túžiacich potopiť váš parník, takže sa musíte oháňať, aby ste ich zahnali. Lenže vo vašich radoch sa nachádza niekoľko zradcov túžiacich slúžiť Prastarým. Ako sa dosková hra na motívy sveta H. P. Lovecrafta hrá, sa dozviete v našej recenzii.

Zóna: Tajemství Černobylu (RECENZIA) – Radiácii navzdory

Máloktorá katastrofa modernej histórie vzbudzuje v ľuďoch takú predstavivosť a zvedavosť ako výbuch černobyľskej elektrárne. Dodnes z neho ťaží inšpiráciu nejeden postapokalyptický román východných autorov alebo filmoví tvorcovia. Na suchu nezostávajú ani počítačoví hráči, predovšetkým vďaka akčnej FPS S.T.A.L.K.E.R., ktorého druhý diel sa práve pripravuje. Práve naň v mnohom nadväzuje stolová hra Zóna: Tajemství Černobylu, na ktorú sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Cthulhu: Aj smrť môže zomrieť + rozšírenie (RECENZIA) – Šialenstvom proti Prastarým

Autor brakovo hororových románov a poviedok H. P. Lovecraft je studnicou inšpirácie pre tvorcov doskových hier, v ktorých sa musíte postaviť prastarému zlu, ktoré spí mimo našej reality. V doskovke Cthulhu: Aj smrť môže zomrieť sa s bandou šalejúcich hrdinov stretnete so samotnými bohmi, ktorí túžia ovládnuť či zničiť náš svet. Viac o tejto náročnej výzve v našej recenzii.

Recenzie Fallout Shelter: dosková hra
Príslušenstvo pre Fallout Shelter: dosková hra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fallout Shelter: desková hra.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií