AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Feiyu G4

Zobraziť katalóg
Feiyu G4
5 1 hodnotení
Držiak - ručný stabilizátor, 3-osový, na GoPro a akčné kamery
Kód:  SB810z3 Produktové číslo:  PFY-005
Feiyu G4 Predaj skončil

Feiyu G4

vypnuté
Držák Feiyu G4 ruční stabilizátor

Pohodlné nahrávanie stabilných záberov

Trojosový ručný stabilizátor Feiyu G4 z odolného hliníka je určený na akčné kamery GoPro a milovníkov videa, ktorí so svojou kamerou chcú vyhotoviť stabilné zábery. Držiak podporuje GoPro LCD Backpack a vďaka novému rýchloupínaciemu systému zvyšuje možnosti nastavenia rôznych uhlov rotácie.

vypnuté
Různé úhly náklonu

Realizujte svoje tvorivé vízie

Nehľadiac na náročnosť alebo nevhodné podmienky na nahrávanie, s Feiyu G4 vyrazíte svojimi zábermi divákovi dych. Môžete využiť najrôznejšie uhly na to, aby ste zrealizovali akúkoľvek tvorivú víziu.

vypnuté
Lehko přenosný držák

Perfektná mobilita zachovaná

S držiakom dosiahnete nadštandardnú stabilitu, pričom sa nepripravíte o jednu z najlepších vlastností akčných kamier, ktorou je ich ľahká prenosnosť. Rozmery aj hmotnosť Feiyu G4 sa totiž pohybujú v prekvapivo nízkych hodnotách.

vypnuté
Snadné ovládání

Jednoduché ovládanie

Stabilizátor sa jednoducho ovláda tlačidlom umiestneným v jeho hornej časti. Stačí jediné stlačenie a môžete si nastaviť ľubovoľný uhol sklonu, aký na vyhotovenie daného záberu práve potrebujete.

vypnuté
Ideální k dlouhodobému používání

Ideálne na dlhodobé používanie

Feiyu G4 má dokonale ergonomické tvarovanie a ideálne rozmery na použitie jednou rukou. Jeho konštrukcia znižuje únavu rúk, a to aj pri dlhodobom používaní.

vypnuté
Vysoce odolný stabilizátor

Vydrží prakticky všetko

Kombinácia vysokoodolných materiálov umožnila vznik konštrukcie, ktorá vydrží prakticky akékoľvek podmienky alebo zaobchádzanie. Ani telá najmodernejších smartfónov nemôžu v tomto ohľade konkurovať.

vypnuté
Prodlužovací stick

Fotografujte selfie a pustite sa do vlogovania

S pevnou predlžovacou tyčou získate nové možnosti na vyhotovenie záberov. Zachyťte neopakovateľné selfie alebo sa pustite do nahrávania video blogu!

vypnuté
Příslušenství Feiyu G4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zajimala by me moznost pouziti pri potapeni, tedy jakou deklarovanou max hloubku je mozne se systemem bez ujmy pouzit?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li jde ke stativu připevnit GoPro 5. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Feiyu G4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Feiyu G4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu G4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu G4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Feiyu G4.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií