Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Feiyu G4S

Zobraziť katalóg
Feiyu G4S
Držiak s trojosovou stabilizáciou, na kamery GoPro Hero4, Hero3, Hero3+, batéria 800 mAh, micro USB
Kód:  SB810z Produktové číslo:  PFY-002
Feiyu G4S Predaj skončil

Feiyu G4S

vypnuté
Natáčení z libovolného úhlu

Nahrávajte z ľubovoľného uhla

S týmto statívom vyhotovíte zábery v profesionálnej kvalite vyrážajúcej dych, a to aj keď sa práve pohybujete a je jasné, že ruku neudržíte rovno. Hlava s kamerou pohybuje v rozmedzí 360° vo všetkých 3 osiach. Záleží len na vašej fantázii, aký sklon na nahrávanie využijete.


vypnuté
Vyrovnávání prudkých pohybů

Vyrovnávanie prudkých pohybov

Feiyu G4S si vystačí s ovládaním jedným tlačidlom a s joystickom, ktorý vám umožní plynule upraviť uhol záberu. Spomínané tlačidlo slúži na zapínanie, vypínanie a zmenu režimu snímania. Prvým stlačením statív naštartujete a zapne sa prvý režim snímania, kedy kamera drží horizont a vyrovnáva aj prudšie pohyby do strán.


vypnuté
Perfektní mobilita

Perfektná mobilita zachovaná

S držiakom dosiahnete nadštandardnú stabilitu a navyše sa nepripravíte o jednu z najlepších vlastností akčných kamier, ktorou je ich ľahká prenosnosť. Rozmery aj hmotnosť Feiyu G4S sa totiž pohybujú v prekvapivo nízkych hodnotách.


vypnuté
Efektivní způsob nabíjení

Efektívny spôsob nabíjania

Zásuvný deseťpinový mini-USB port výrazne uľahčuje nabíjanie kamery. Ide o vôbec najpokročilejšiu formu nabíjania, ktorou konkurenčné modely stabilizátorov doteraz nedisponujú.


vypnuté
Snadná manipulace jedním tlačítkem

Jednoduchá manipulácia jedným tlačidlom

Jednotlačidlové ovládanie nahrádza zastarané mechanizmy ovládania a umožňuje rýchlejšiu a jednoduchšiu manipuláciu, a teda lepší zážitok z nahrávania.


vypnuté
Joystick

Joystick sprístupňujúci pokročilé funkcie

Po druhom stlačení máte k dispozícii joystick na zvolenie požadovaného uhla. Dvojklikom zapnete druhý režim s voľnejším nakláňaním vo vertikálnej osi a trojklikom získate polohu na perfektne stabilizovanú selfie.


vypnuté
Účinná ochrana před poškozením

Účinná ochrana pred poškodením

Statív sa napája batériami s výdržou 3 až 5 hodín. Pokiaľ by však mala skôr dôjsť energia vo vašej kamere, batérie sa o ňu radi podelia. Feiyu G4S podporuje nabíjanie, prenos dát a analógový video výstup bez toho, aby bolo nutné odnímať kameru zo statívu. Najnovšie navrhnutý systém uchytenia však umožňuje rýchlu montáž kamery a kamera samotná je tak výborne chránená pred odieraním.



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím chtěl bych se zeptat zda-li je to kompatibilní s GoPro HERO 5 nebo pouze s GopRo hero4... děkuji

V popisu výrobku uvádíte doslova.:Záběr bude vypadat jako by se kamera pohybovala na robustním filmovém jeřábu, a to i když jedete v automobilu, na lodi či vodním skútru, na koni, kolečkových či ledních bruslích, jdete nebo běžíte, při lyžování na sněhu i vodě, seskoku padákem - záleží jen na vaší fantazii, odkud chcete. Udivuje mne, že uvádíte i možnost natáčení ve vodě a pod vodou. To je asi přehnané. Díky za reakci F.Páv.

Diskusia a poradňa k Feiyu G4S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Feiyu G4S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu G4S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu G4S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Feiyu G4S.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií