Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Galaxy A55 | A35 5G

FEIYU Tech SPG Plus

Zobraziť katalóg
FEIYU Tech SPG Plus
3,0 1 hodnotení
Stabilizátor stabilizátor pre smartphony a akčné kamery (GoPro 5/4/3 a podobné) s možnosťou navesenia mikrofónu, svetiel, pripevnenie statívov, držanie oboma rukami, nastaviteľné rameno, podporuje dobíjanie z powerbanky
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SB810z6m2 Produktové číslo:  PFY-037
FEIYU Tech SPG Plus 249,35 € Zánovné

FEIYU Tech SPG Plus

FEIYU Tech SPG Plus je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
vypnuté
Feiyu Tech SPG Plus
 

Profesionálny obojručný stabilizátor

Profesionálne obojručné stabilizátor FEIYU Tech SPG Plus vám zaistí dokonale plynulé videá urobené vaším smartphonom či akčnou kamerou. Vďaka trojosému stabilizačnému systému (gimbal) môžete s držiakom ľubovoľne otáčať, bez toho aby sa smartphone či kamera naklonili. Obojručný úchyt zabezpečí ešte vyššiu stabilitu obrazu, ktorú spoznáte na prvý pohľad.


vypnuté
Feiyu Tech SPG Plus
 

Široké možnosti ovládania

Držiak je vybavený bezdrôtovým rozhraním Bluetooth, vďaka ktorému môžete gimbal ovládať tiež cez mobilnú aplikáciu FEIYU APP, ktorá je k dispozícii pre systém Android aj iOS. Cez aplikáciu môžete upravovať otáčania či vykonávať kalibráciu.

vypnuté
Feiyu Tech SPG Plus
 

Práca v troch režimoch

Držiak FEIYU Tech SPG Plus ponúka niekoľko režimov, v ktorých možno kameru rôznymi spôsobmi naklápať. V prvom režime je smartphone namierený v jednom smere a trojosá stabilizácia (v 360 ° rotácii) upravuje natočenie podľa pohybu ruky. Možno tiež stabilizovať len v jednej osi. Môžete tiež automatickú stabilizáciu deaktivovať a ručne pomocou štvorsmerovému joysticku kameru nasmerovať do požadovaného smeru. Nastaviť je možné tiež vertikálny náklon či sledovanie tváre (Face Tracking).


Kľúčové vlastnosti

  • Plynulá trojosá stabilizácia
  • Podpora smartphonov do veľkosti 5,5 "a najbežnejších akčných kamier
  • Tlačidlo pre spúšť
  • Komunikácia so smartphonom cez Bluetooth
  • štvorsmerový joystick
  • funkcia časozberná
vypnuté
Feiyu Tech SPG Plus
 
vypnuté
Feiyu Tech SPG Plus
 

Široké možnosti rozšírenia

U profesionálneho obojručného stabilizátora FEIYU Tech SPG Plus oceníte aj funkciu ON-THE-GO pre zhotovovanie 360 ° fotografií či pohyblivých časozberou, to všetko plynulo a bez rozklepání. Vďaka 1/4" závitu možno držiak rozšíriť napríklad pomocou kĺbového ramena o ďalšie praktické príslušenstvo, ako sú svietidlá, mikrofón či náhľadový monitor. Stabilizačný držiak FEIYU Tech SPG Plus zvládne vďaka vysokej kapacite batérie až 8 hodín intenzívneho natáčania. Samotný držiak môže slúžiť aj ako statív.

 
Poznámka:
» Všetky držiaky pre GoPro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím chtěl by jsem se zeptat zda je stabilizátor kompatibilní s iphone 8plus Kupoval jsem od DJI osmo mobile,ale ten má malou nosnost. Tak se chci zeptat kolik má tohle nosnost nikde to není napsané

Je stabilizátor Kompatibilni z doogee Y6C?? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaká by byla kompatibilita s telefonem ASUS Zenfone 3 ze520kl? Díky;)

Príslušenstvo pre FEIYU Tech SPG Plus
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií