AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ferguson Ariva 4K UHD

Zobraziť katalóg
Ferguson Ariva 4K UHD
Satelitný prijímač DVB-S/S2, čítačka kariet Conax, kodek H.264 / H.265 HEVC, OS Andorid, Bluetooth, WiFi, čítačka microSD, 3x USB, HDMI, S / PDIF, LAN
Kód:  SAT080g5a Produktové číslo:  U111d04

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ferguson Ariva 4K UHD

Operačný systém Android nie je len doménou telefónov alebo tabletov, ale v poslednej dobe sa využíva tiež vnútri satelitných prijímačov. Ferguson Ariva Combo 4K je hrdý zástupca tejto kategórie a ponúkne vám celý rad dôležitých vlastností, ktoré výrazne posunú konzumáciu multimediálnych zážitkov. Dokonca aj v 4K rozlíšení.

Kľúčové vlastnosti

  • Plná podpora prehrávania až 4K obsahu
  • Zvláda satelitné aj pozemné vysielanie vrátane štandardu H.265 HEVC
  • Možnosť záznamu na pripojený externý disk
  • Android vo verzii 5.1 umožňuje prístup k obľúbeným aplikáciám
  • Multimediálne prostredie KODI
  • Rýchla WiFi podporujúce aj 5 GHz pásmo

Všestranné multimediálne zariadenie

Ferguson Ariva Combo 4K je multimediálny UHD kombinovaný prijímač, ktorého srdce bije v podobe štvorjadrového procesora Cortex A53 s taktovacou frekvenciou 2,02 GHz. Hneď v závese je operačná pamäť s kapacitou 1 GB. Vďaka systému Android potom získate okamžite prístup k všetkým žiadaným aplikáciám na čele s HBO GO, Netflix, Spotify a nespočet ďalšie.

Streamovanie obsahu

Ferguson Ariva Combo 4K podporuje systémy Miracast, Airplay a DLNA. To znamená, že môžete zdieľať svoju obrazovku s telefónom Android alebo iPhone na televízore alebo zdieľať videá, hudbu a fotografie z vášho telefónu (s operačným systémom Android alebo iOS), tabletu s Androidom alebo iPadu na televíznom prijímači.

 

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!
Záznam na
interný disk, Externý disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, S/PDIF optický, Externý IR, LAN, USB, CI/CI+ Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, S/PDIF optický, Externý IR, LAN, USB, CI/CI+ Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Android Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v klíčových vlastnostech píšete, že: Zvládá satelitní i pozemní vysílání včetně standardu H.265 HEVC opravdu má tento přijímač i tuner pro pozemní vyílání?

Otázka: Jak jste spokojený s nákupem na Alza.cz? Hodnocení: 6 Zákazník: Požadoval kontakt Komentář: Dobry den. Hodne mi vadilo, ze jsem 15 minut cekal na spojeni s operatorem!!! / Koupil jsem satelitni prijimac Ariva 4K. Zajimalo by me, zda je nejaka moznost u tohoto vyrobku pomoci softwaru-firmwaru nebo neceho jineho docilit toho aby mi to komunikovalo s kartou Skylink Irdeto? Otázka: Call centrum, komunikace, poradenství Odpověď: Zlepšete dostupnost operátorů.

Dobrý den , mám nyní problém u Fergusona Ariva 4K Combo , u DVB-T/T2 mi nejdou naladit kanály , když spustim automatické ladění tak mi to začne ladit, nahraje ze začátku některé TV programy potom se mi to když to naladí asi do 41%, znovu mi to začne ladit od 0% a znovu naladí ty samé programy které mi to naladilo poprvé a znovu to nedojde do konce do 100% a asi v polovině ladění se mi to sekne , objeví se kvalita a síla signálu 0% a ani mi ty stávající programy neuloží do paměti . Nevíte mi poradit , kde nastala chyba ? U DVB-C mi tento problém nedělá a ani u DVB-S .Díky za odpověď.

Na kartě je napsáno na jedné straně SKYLINK a na druhé straně Irdeto. Dá se z toho poznat, zda bude na Ferguson ARIVA 4K fungovat? Karta je stará tak cca 6 let.

Je nutné aby setbox bol pripojený na internet aby fungoval?

Dobrý den, je možné použít kartu skylink?Kolik mý toto zařizení tunerů. Děkuji

ta lišticka nahore je super... o27% levnejsi prijimac v jinem obchode je fakt jiz hodne.. sorry alza.. nakoupim jinde

Proč neuvádíte další informace; postrádám podporu formátů stejně tak i podporu kodekůn aj. unavuje mne tyto informace vyhledávat na jiných stránkách a pakliže je najdu, objednávám logicky právě na aktuálním serveru - přicházíte o objednávky což vám zajisté nevadí, ale do budoucna když nabízíte zboží tak jej také řádně a plně popisujte, nejde jen o peníze ale také o renomé firmy.

Dobrý den, funguje v tomto přijímači karty IRDETO

Diskusia a poradňa k Ferguson Ariva 4K UHD
Príslušenstvo pre Ferguson Ariva 4K UHD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferguson Ariva 4K UHD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ferguson Ariva 4K UHD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ferguson Ariva 4K UHD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ferguson Ariva 4K UHD.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií