Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fieldmann FZS 2001-E

Zobraziť katalóg
Fieldmann FZS 2001-E
3,4 10 hodnotení
Strunová kosačka elektrická, 350W, záber 26 cm, priemer struny 1.4 mm, dĺžka struny 4 m, posuv struny nárazom, teleskopická rukoväť 850-1140 mm, nastaviteľné madlo, hmotnosť 2.6 kg
Kód:  BOJ110b Produktové číslo:  FZS2001-E Stránky výrobcu

Fieldmann FZS 2001-E

Výkonná elektrická strunová kosačka Fieldmann FZS 2001-E, ktorá hravo zvládne prácu na vašej záhrade. Firma Fieldmann ponúka rad kvalitného náradia pre váš dom aj záhradu. Vyniká charakteristickou farebnou kombináciou, ktorá dodáva náradiu typický vzhľad. Za značkou Fieldmann stojí zázemie stabilnej českej spoločnosti. Náradie je skonštruované tak, aby zodpovedalo vašim najvyšším nárokom. Uľahčuje vám prácu, šetrí čas a zároveň je ľahko ovládateľné a maximálne bezpečné.

Príkon kosačky je 350 W. Obsahuje silný motor s kvalitným medeným vinutím. Umožňuje kosenie v šírke 260 mm. Teleskopická rukoväť je jednoducho nastaviteľná v rozsahu 85 -114 cm. Rovnako jednoducho nastavíte aj druhú rukoväť. Obojručné uchopenie vám uľahčí aj náročnejšiu prácu.

Určite oceníte aj poloautomatický posun struny, vďaka ktorému odpadá montáž a zložité ručné nastavovanie struny pre ďalšiu prácu.

Nízka hmotnosť a dokonalé vyváženie kosačky umožňuje ľahkú manipuláciu a bezproblémové prenášanie. Je ideálny pre kosenie trávy aj v zle prístupných miestach, pod kríkmi, stromami, v rohoch, pri okrajoch trávnikov.

Vlastnosti:

  • Medené vinutie motora
  • Teleskopická rukoväť
  • Obojručné uchopenie
  • Nastaviteľná druhá rukoväť
  • Poloautomatický posun struny
  • Jednoduchá manipulácia
  • Perfektné vyváženie


Doplňujúce informácie:

Technické parametre:
Príkon: 350 W
Priemer struny: 1,4 mm
Dĺžka struny: 4 m
Šírka kosenia: 26 cm
Rozpätie teleskopu: 85 - 114 cm
Napájanie: 220V, 50 Hz
Hmotnosť: 2,6 kg

Parametre a špecifikácia

Pohon
Elektrický Hotovo!
Žací systém
Struna Hotovo!
Výkon
350 W Hotovo!
Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!
Záber
260 mm Hotovo!

Pohon

Pohon
Elektrický Hotovo!

Žací systém

Žací systém
Struna Hotovo!

Výkon

Výkon
350 W Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!
Záber
260 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fieldmann FZS 2001-E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fieldmann FZS 2001-E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fieldmann FZS 2001-E.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií